Uutinen

Asiakaspalvelun joulun aukioloajat

Asiakaspalvelumme palvelee jouluna ja vuodenvaihteessa supistetuin aukioloajoin.

Uutinen

Finn Lecturan digimateriaalit -palvelu on uudistunut

Digimateriaaleja käytetään 1.12.2021 alkaen kahdessa eri palvelussa riippuen siitä, onko käyttäjä opettaja vai opiskelija.

Artikkeli

In viaggio – Itseopiskelijan ohjeet

Onneksi olkoon! Olet tutustumassa kieleen, jonka avulla voit puhua yli 50 miljoonan italialaisen kanssa. In viaggion avulla opit asioimaan sujuvasti niin hotellissa kuin ravintolassakin, tekemään ostoksia, kysymään tietä ja hankkimaan lippuja eri tapahtumiin.

Tehtävävinkit

Nappaa S2-opetusvinkkejä AIPE:n päättövaiheen opetukseen

AIPE:n päättövaiheeseen suunnattu ainutlaatuinen Pääte johdattaa opiskelijan kohti toimivaa kielitaitoa. Oppimateriaali on täydentynyt Pääte – lisätehtäviä rakenteista -harjoituskirjalla, jonka tehtäviä oppikirjailijat esittelevät tässä artikkelissa.

Tehtävävinkit

C’est parfait ! Riemua ranskan opiskeluun

Kokeile oppitunnilla inspiroivan C’est parfait ! -sarjan tehtäviä. C’est parfait ! rohkaisee opiskelijaa puhumaan ranskaa alusta alkaen ja opettaa ymmärtämään puhuttua kieltä. Sarja vie Etelä-Ranskan Provenceen ja moneen muuhun kiehtovaan kohteeseen, jossa ranskaa puhutaan.

Artikkeli

De viaje – Vinkit itseopiskelijalle

¡Bienvenidos a estudiar español! Olet tehnyt hyvän valinnan alkaessasi opiskella espanjaa. Espanjantaitoinen matkailija saa myönteistä huomiota, parempaa palvelua ja monin tavoin enemmän irti matkastaan.

Tehtävävinkit

Freut mich! Vinkkejä saksan opiskeluun!

Hyödynnä oppitunnilla saksan Freut mich -sarjan tehtävät, jotka innostavat opiskelijat puhumaan ja oppimaan. Tehtävät sopivat sekä sarjaan tutustuville että sarjan käyttäjille, ja oppikirjailijat antavat hyviä vinkkejä niiden toteutukseen.

Artikkeli

Digikirja tuo opiskelun iloa!

Digitaalinen espanjan oppikirja De viaje on suunniteltu modernille matkailijalle ja kielenoppijalle, joka haluaa pitää materiaalin kätevästi ja kevyesti mukana menossa. Digikirjan sisältö vastaa painetun De viaje -oppikirjan sisältöä, minkä lisäksi digikirja sisältää myös oppikirjaa tukevat äänitiedostot ja tehtävien ratkaisut – kaikki yhdessä paketissa!

Tehtävävinkit

Loma- ja matkusteluaiheiset tehtävävinkit kielten oppitunneille

Edellisistä lomista ja tulevista matkasuunnitelmista on aina ihana keskustella! Näiden tehtävien parissa opiskelijat pääsevät muistelemaan menneitä lomiaan ja suunnittelemaan tulevia.

Artikkeli

Esitysmateriaali on oiva lisämateriaali oppitunneille – tutustu laajaan valikoimaan!

Esitysmateriaali on kätevä digituote opettajan työn tueksi. Opetusta elävöittävä digitaalinen aineisto sisältää yhdessä paketissa oppikirjan klikattavat ratkaisut, äänitiedostot sekä opettajan oppaan aineistot. Materiaali on rakennettu painetun kirjan aukeamille, joten se vastaa ulkoasultaan opiskelijan kirjaa.

Uutinen

Digitaalisiin palveluihimme on kohdistunut palvelunestohyökkäyksiä

Otavan ja Finn Lecturan digitaalisiin palveluihin on kohdistunut elokuun aikana palvelunestohyökkäyksiä. Palvelunestohyökkäyksen takia kaikki digipalvelumme olivat hetkellisesti alhaalla 24.8.2021. Hyökkäyksestä johtuen palveluissa saattaa edelleen esiintyä katkoksia.

Tehtävävinkit

Opettajan porinapadalla saa ryhmän porisemaan

Opettajan porinapadan keskustelutehtävät tuovat suomen kielen oppitunneille helppoa ja nopeasti toteutettavaa vaihtelua. Tehtävät sopivat pienryhmätyöskentelyyn sekä lähi- että etäopetuksessa ja tekevät eriyttämisestä vaivatonta. Opettajan porinapata on suunnattu aikuisten opettamiseen eri kielitaitotasoille ja koulutusasteille.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaista tietoa ja vinkkejä Finn Lecturan oppimateriaaleihin liittyen.

Opetan seuraavia kieliä