Davaj! Venäjää yläkouluun

Davaj!-oppimateriaalisarja on suunnattu yläkoulun B2-venäjän opetukseen. Toiminnallinen, yläkouluikäisen elämää lähellä oleva Davaj! keskittyy arkipäivän sanaston sekä rakenteiden monipuoliseen harjoitteluun. Oppimateriaali noudattaa yläkoulun opetussuunnitelmaa.

Verkko­materiaalit

Sanakortit

Davaj’n sanakorteilla on mahdollista opetella ja kerrata Davaj-oppimateriaalisarjassa esiintyviä sanoja.

Oppija voi valita harjoiteltavaksi yhden tai useamman sanaston kerrallaan ja jokaisen harjoittelukierroksen päätteeksi saa yhteenvedon osaamisestaan.

Sanakorttien käyttäminen on ilmaista, ja kortit toimivat verkkoselaimessa ilman lisäosia. Sanakorttien käyttämiseen suositellaan viimeisintä versiota Mozilla Firefox, Google Chrome tai Safari -selaimesta.

Siirry sanakortteihin

Tekijät

Kirsi Allén

Valmistuin Helsingin yliopistosta vuonna 2000. Olen työskennellyt opettajana peruskoulussa, lukiossa, aikuis­lukiossa ja ammatti­korkea­koulussa. Viime vuosina venäjän opiskelijoita on ilmaantunut ilahduttavan paljon, ja tällä hetkellä opetan pelkkää venäjää Hyvinkään lukioissa ja yläkouluissa. Olen myös tulevien venäjän opettajien kenttä­harjoittelu­ohjaaja.

Liisa Partonen

Valmistuin ruotsin ja venäjän opettajaksi vuonna 2001 ja sen jälkeen olen työskennellyt molempien kielten opettajana aluksi Järvenpään lukiossa ja vuodesta 2010 Tikkurilan lukiossa. Molemmissa lukioissa olen ollut tulevien venäjän opettajien kenttä­harjoittelu­ohjaajana.