Inne

Inne on selkeä ja motivoiva lukion A-ruotsin oppimateriaalisarja. Tekstit ovat aitoja ja innostavia, sanastot laajoja. Sekä perusteksteihin että teemasanastoihin on tarjolla runsaasti vaihtelevia harjoituksia. Kaikissa kursseissa tähdätään suullisen kielitaidon kehittymiseen luontevasti ja johdonmukaisesti muiden taitojen rinnalla. Lisäksi tutustutaan pohjoismaiseen kulttuuriin ja sen eri ilmiöihin.

Oheis­materiaalit

Verkko­materiaalit

Extrat

Innen extroihin kuuluu kurssien sisältöihin liittyvää smartboard-materiaalia sekä verkkoselaimessa toimivia diaesityksiä, joita opettaja voi käyttää opetuksen tukena ja opiskelija kertaamisen apuna.

Tutustu extroihin

Sanakortit

Innen sanakorteilla on mahdollista opetella ja kerrata jo ilmestyneiden, uuden opetussuunnitelman mukaisten kurssien sanastoja.

Oppija voi valita harjoiteltavaksi yhden tai useamman sanaston kerrallaan ja jokaisen harjoittelukierroksen päätteeksi saa yhteenvedon osaamisestaan.

Sanakorttien käyttäminen on ilmaista, ja kortit toimivat verkkoselaimessa ilman lisäosia. Sanakorttien käyttämiseen suositellaan viimeisintä versiota Mozilla Firefox, Google Chrome tai Safari -selaimesta.

Siirry sanakortteihin

Tekijät

Marjut Koivunen

Kristel Riissanen

Anne Suontaus

Jessica Lindfors

Jonas Fredén

LOPS 2016

Inne-oppimateriaalisarjan LOPS-uudistus on valmis

Inne Kurs 1 -oppimateriaali vastaa nykyisessä muodossaan uutta opetussuunnitelmaa. Jos olet Inne-sarjan käyttäjä, mutta et ole saanut uuden LOPSin mukaisia opettajan näytekirjoja kursseista 2-8, teethän näytekirjapyynnön osoitteessa www.finnlectura.fi/nayte.

Vanhat Inne-kirjasarjan käyttäjät saavat 50 % alennuksen uuden LOPSin mukaisista Inne-oheismateriaaleista ilmoittamalla tilaushetkellä olevansa sarjan vanhoja käyttäjiä. Ilmoitus tulee tehdä oheisella tilauslomakkeella.

Lataa alennukseen oikeuttava tilauslomake

Tilauslomake lähetetään liitetiedostona Finn Lecturan asiakaspalveluun osoitteeseen info@finnlectura.fi.

Finn Lecturan Digimateriaalit -palvelussa vanhan käyttäjän alennuksen saa kirjoittamalla "Lisätietoja"-kenttään tiedon siitä, että on Inne-sarjan vanha käyttäjä.

Kurssikirjojen erottaminen

Uudistetut oppikirjat tunnistaa kirjojen kansien alalaidassa olevista väriraidoista.