Suomen mestari 1 digitehtävät

Uudistettu Suomen mestari 1opiskelijan digitehtävät

Sonja Gehring, Sanni Heinzmann & Anna-Maria Peltomäki

Suomen mestari 1 opiskelijan digitehtävät ovat Suomen mestari 1 -oppimateriaalikokonaisuuteen kuuluva tehtäväkokonaisuus. Digitehtävissä on paljon tehtäviä jokaisesta oppikirjan kappaleesta, ja ne syventävät kirjan avulla opittuja taitoja. Tehtävät harjoituttavat kielitaidon eri osa-alueita. Materiaalissa on muun muassa sanakortteja, kuuntelu- ja ääntämisharjoituksia sekä monenlaisia tekstinymmärrys- ja kielioppiharjoituksia. Tehtävien lisäksi kokonaisuudessa on kappaleiden dialogeja videoina ja muita videoharjoituksia.

Suomen mestari 1 digitehtävät on erinomainen lisämateriaali tehostamaan suomen kielen opiskelua. Helppokäyttöinen materiaali on opiskelijan käytettävissä millä tahansa laitteella. Digitehtävät sopivat taitotasoille A1.

Suomen mestari 1 digitehtävät tehostavat oppimista parhaiten, jos opiskelija käyttää samalla Suomen mestari 1 -oppikirjaa, mutta niitä voi käyttää myös itsenäisesti.


Opiskelija voi ostaa digitehtävät omaan käyttöönsä Finn Lecturan Digimateriaalit -palvelusta.

Oppilaitos voi hankkia digitehtävät opiskelijoiden käyttöön ostamalla lisenssipaketin Finn Lecturan Digimateriaalit -palvelusta. Lue lisää >

Tiedot

ISBN

  • 978-951-1-35199-3