Urheilun kipupisteet

Urheilun kipupisteet

Mari Leppänen & Kai Löfgren

Urheilussa sattuu niin harrastaja- kuin ammattilaistasolla vuosittain satojatuhansia vammoja, joiden vaikutus yksilön harjoitteluun ja uraan voi olla kohtalokasta. Huippu-urheilijoiden haastatteluja sisältävä teos nostaa esiin vammojen merkityksen urheilijalle, mutta valistaa myös tuoreen tutkimustiedon kautta, mitkä tekijät altistavat vammoille ja miten niitä voidaan ehkäistä.

Kirjassa esitellään yli 20 Suomessa laajalti harrastetun urheilulajin yleisiä vammoja sekä keinoja niiden ennaltaehkäisyyn. Esittelyjen ja vammojen ehkäisyyn liittyvien osuuksien yhteydessä on aina lajissa menestyneen suomalaisen huippu-urheilijan tarina, jossa käsitellään muun muassa urheilijan uran aikaisia loukkaantumisia ja niiden usein rankkojakin vaikutuksia. Osassa uratarinoista käydään läpi myös henkisiä kipupisteitä.

Urheilun kipupisteet on hyödyllistä luettavaa niin urheilijoille, kuntoilijoille, valmentajille ja seuratoimijoille kuin urheilevien nuorten vanhemmille. Kirja sopii hyvin myös kaikille urheilun ystäville.

Tiedot

Painosasu

kovakantinen

ISBN

978-951-792-849-6

Muita aiheeseen liittyviä julkaisuja