Uutinen26.7.2016

Uusia maksuttomia verkkomateriaaleja

Olemme julkaisseet paljon uusia verkkomateriaaleja eri kielten opetuksen tueksi.

Lukion A-ruotsin Inne- ja yläkoulun venäjän Davaj!-sarjoihin on ilmestynyt kätevät sähköiset sanakortit, joiden avulla opiskelija voi opetella ja kerrata kirjoissa esiintyviä sanoja. Opiskelija voi valita harjoiteltavaksi yhden tai useamman sanaston kerrallaan, ja jokaisen harjoittelukierroksen päätteeksi saa yhteenvedon osaamisestaan.

¡Perfecto! 1, Hallo! 1 ja Everyday English -sarjan kirjoja tukevat verkkoharjoitukset on tarkoitettu täydentämään oppikirjan kappaleiden harjoituksia ja ne soveltuvat hyvin opiskelijan kotona tapahtuvan itseopiskelun välineiksi. Harjoitukset noudattavat kirjojen aihepiirejä ja niissä kerrataan kappaleiden keskeistä sanastoa ja rakenteita sekä harjoitellaan arkielämän fraaseja ja kuullun ymmärtämistä.

Kaikkien verkkomateriaalien käyttö on helppoa ja maksutonta!

Artikkeli22.6.2020

Helppo metsämeditaatio opiskelijoiden kanssa toteutettavaksi

Uutinen18.6.2020

Asiakaspalvelun kesän palveluajat

Uutiskirje18.5.2020

Finn Lecturan toukokuun uutiskirje