Uutinen13.3.2017

Finn Lecturan sähköisten aineistojen jakelu uudistuu toukokuussa 2017 (päivitetty 24.4.2017)

Finn Lecturan Digimateriaalit

Finn Lecturan sähköisten aineistojen jakelu uudistuu keväällä 2017. Uusi Finn Lecturan Digimateriaalit -palvelu tarjoaa opettajille, oppilaitoksille ja opiskelijoille entistä helpomman ja kätevämmän tavan hankkia ja käyttää Finn Lecturan sähköisiä oppimateriaaleja.

Uudistuksen myötä esimerkiksi äänitteet ja arviointimateriaalit tulevat saataville myös sähköisesti. Samalla jo aiemmin sähköisesti saatavilla olleet opettajan oppaat, tehtävien ratkaisut sekä muut sähköiset oheismateriaalit siirtyvät uuteen palveluun.

Koska uusi Finn Lecturan Digimateriaalit -palvelu korvaa nykyiset oheismateriaalit täysin, uuden palvelun käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä myös Finn Lecturan oheismateriaaleja aiemmin käyttäneiltä.

Uusi palvelu otetaan käyttöön kevään aikana, mutta palveluun on mahdollista rekisteröityä jo nyt. Rekisteröitymällä ennakkoon varmistat pääsyn Finn Lecturan sähköisiin materiaaleihin heti kun palvelu otetaan käyttöön. Kaikkien 16.4.2017 mennessä ennakkorekisteröityneiden kesken arvomme neljä Finnkinon elokuvalippupakettia (yksi paketti sis. kaksi lippua).

Uudistuksen myötä osa Finn Lecturan aiemmin maksutta saatavilla olleesta sähköisestä materiaalista muuttuu maksulliseksi. Lisää tietoja rekisteröitymisestä Finn Lecturan Digimateriaalit -palvelun käyttäjäksi sekä uudistuksen vaikutuksista jo julkaistuihin materiaaleihin voi lukea usein kysytyistä kysymyksistä.

Mikäli teillä on ongelmia Finn Lecturan Digimateriaalit -palvelun ennakkorekisteröitymisessä, otattehan yhteyttä Finn Lecturan asiakaspalveluun info@finnlectura.fi tai puh. 09 74151 005.

Siirry Finn Lecturan Digimateriaalit -palvelun ennakkorekisteröitymiseen

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Huom! Uutista on päivitetty 24.4.2017 korjaamalla uuden palvelun avautumisajankohta toukokuulle.

Uutinen25.11.2021

Finn Lecturan digimateriaalit -palvelu on uudistunut

Artikkeli23.11.2021

In viaggio - Itseopiskelijan ohjeet

Uutiskirje17.11.2021

Finn Lecturan marraskuun uutiskirje