Uutinen13.10.2017

Finn Lectura mukana Helsingin Kirjamessuilla 2017

Finn Lectura on tuttuun tapaan mukana Helsingin Kirjamessuilla. Kaikki osastomme tuotteet ovat hyvässä alennuksessa, joten tervetuloa tekemään löytöjä, katsomaan esityksiämme ja nauttimaan iloisesta messutunnelmasta! Löydät meidät osastolta 6f68.

Finn Lecturan esitykset Helsingin Kirjamessuilla

PERJANTAI 27.10.2017, Olohuone, klo 11.00
Tuija Viestilä: Kielikiipeleitä

Tehtäväkirjan sadat yhdyssanatehtävät ja sana-arvoitukset tarjoavat paitsi hauskaa ajanvietettä myös keinon välttää muistin hapertumista. Tehtävät viihdyttävät niin senioreita kuin junioreitakin. Tule ratkomaan aivopähkinöitä yhdessä!

SUNNUNTAI 29.10.2017, Kullervo, klo 13.30
Mari Leppänen & Kai Löfgren: Urheilun kipupisteet

Huippu-urheilijoiden haastatteluja sisältävä tietokirja nostaa esiin vammojen joskus rankankin merkityksen urheilijalle, mutta valistaa myös tuoreen tutkimustiedon kautta, mitkä tekijät altistavat vammoille ja miten niitä voidaan ehkäistä. Kirjailijoiden lisäksi keskustelussa mukana seiväshyppääjä Matti Mononen, ja haastattelijana toimittaja Ville Klinga.


Uutinen8.4.2021

Otavan Kirjasäätiön vuoden 2021 oppimateriaalipalkinto on myönnetty Sonja Gehringille ja Sanni Heinzmannille

Artikkeli29.3.2021

Pääsiäisaiheinen tehtävävinkki saksan oppitunneille

Uutiskirje17.3.2021

Finn Lecturan maaliskuun uutiskirje