Uutinen6.3.2018

Finn Lecturan kieli-iltapäivä 23.3.2018 (Ilmoittautuminen on päättynyt)

Finn Lectura julkaisee maaliskuussa neljä uutta aikuisopetukseen suunnattua kielten oppikirjaa italian, portugalin, ruotsin ja englannin kieliin: Si parte! 1, Descobertas 1, Häng med! 2 ja Everyday English 4.

Kutsumme sinut Finn Lecturan kieli-iltapäivään kuulemaan lisää uusista oppikirjoista ja tapaamaan kirjantekijöitä niiden takana. Tilaisuus järjestetään perjantaina 23.3. klo 16-18 Kustannusosakeyhtiö Otavan tiloissa (Uudenmaankatu 10, Helsinki). Tilaisuudessa pääset tutustumaan myös muihin Finn Lecturan oppimateriaaleihin, tapaamaan kollegoita sekä nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki vapaan sivistystyön ja aikuiskoulutuksen kieltenopettajat ja oppilaitosten edustajat. Mikäli opettajakollegasi eivät ole saaneet omaa kutsua, kerrothan tilaisuudesta myös heille!

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuudessa esiteltävät oppikirjat

Si parte! 1 – Italiaa aikuisille (Rosa Daghetti & Katriina Veikkolainen) aloittaa uuden italian kielen oppikirjasarjan. Erityisesti vapaan sivistystyön opetukseen suunnatussa kirjassa tutustutaan erilaisiin viestintätilanteisiin aitojen dialogien kautta ja opitaan italian kielen perusrakenteita sekä sanastoa.

Descobertas 1 – Portugalin perusteet (Liisa Melo e Abreu & Santeri Siimes) on kattava katsaus portugalin kieleen ja kulttuuriin. Kaksiosaisen kirjasarjan ensimmäinen osa lähtee liikkeelle aivan alkeista ja antaa vankan pohjan jatko-opinnoille.

Häng med! 2 – Ruotsia aikuisille (Heidi Nevalainen, Saija Tamminen-Parre & Taija Votkin) on jatkoa viime vuonna julkaistulle ruotsin oppikirjasarjalle. Kirjan kappaleissa laajennetaan ruotsin sanavarastoa, aktivoidaan suullista kielitaitoa sekä kerrataan kielen keskeisiä rakenteita.

Everyday English 4 – Englantia aikuisille (Anni Holopainen & Christine Silventoinen) on jatkoa suositulle englannin kielen oppikirjasarjalle. Oppikirjassa syvennetään englannin rakenteiden ja sanavaraston osaamista sekä jatketaan suullisen kielitaidon kehittämistä runsaiden harjoitusten avulla.

Uutinen8.4.2021

Otavan Kirjasäätiön vuoden 2021 oppimateriaalipalkinto on myönnetty Sonja Gehringille ja Sanni Heinzmannille

Artikkeli29.3.2021

Pääsiäisaiheinen tehtävävinkki saksan oppitunneille

Uutiskirje17.3.2021

Finn Lecturan maaliskuun uutiskirje