Julkaisuluettelo 2020 on ilmestynyt
Uutinen15.1.2020

Julkaisuluettelo 2020 on ilmestynyt

Vuonna 2020 monipuolistamme valikoimaa tuomalla uusia oppimateriaaleja useisiin kieliin. Digimateriaalit täydentyvät uusilla opettajan esitysmateriaaleilla ja opiskelijan digitehtävillä. Tutustu innostavaan valikoimaan!

Suosikkisarjat Freut mich, Everyday English ja C’est parfait ! täydentyvät viimeisillä osilla. B-taitotasolle luvassa on odotetut oppikirjat espanjan ¡Avanzamos! ja italian Italiano per passione. Samoin alkeistasolle on tiedossa uutta, kun Chi le ma? johdattaa kiinan kielen perusteisiin ja venäjän alkeiskirja Kafe Piter 1 uudistuu.

Myös suomen kielen valikoimamme vahvistuu: Suomen mestari 1 uudistuu entistä paremmaksi ja laajemmaksi, funktionaaliseen No niin! -sarjaan julkaistaan päätösosa ja Oma suomi -sarja täydentyy toiminnallisella opettajan oppaalla.

Selaa luetteloa verkossa tai lataa PDF-versio.

Artikkeli22.6.2020

Helppo metsämeditaatio opiskelijoiden kanssa toteutettavaksi

Uutinen18.6.2020

Asiakaspalvelun kesän palveluajat

Uutiskirje18.5.2020

Finn Lecturan toukokuun uutiskirje