Julkaisemme kielten oppimateriaaleja aikuisopiskelijoille

Julkaisemme sekä painettuja että digitaalisia oppimateriaaleja, jotka motivoivat ja innostavat aikuisopiskelijoita kielten opinnoissa! Laaja valikoimamme kattaa lähes kaikki vapaan sivistystyön oppilaitoksissa opetettavat kielet sekä muutamia oppimateriaaleja ammatillisen koulutuksen opetukseen. Oppimateriaalimme sopivat erinomaisesti myös korkeakoulujen ja valmennuskeskusten kielten kursseille.

Avainlippu

Finn Lectura on osa Kustannusosakeyhtiö Otavaa. Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tehdyistä tuotteista ja palveluista. Suomalaisena perheyhtiönä olemme edistäneet ympäröivän yhteisön hyvinvointia jo yli 130 vuoden ajan, ja jatkamme työtämme jatkuvasti kehittyen.

 

Haluatko oppikirjailijaksi?

Tule mukaan luomaan sisältöjä, jotka aidosti tukevat aikuisopiskelijaa sekä helpottavat opettajan työtä. Oppikirjat tehdään moniammatillisissa työryhmissä, ja työtä voit tehdä oman opetustyösi ohella. Haemme jatkuvasti joukkoomme opettajia, joilla on palava halu tehdä entistä parempia kielten oppimateriaaleja aikuisille. Tuo ideasi ja kokemuksesi osaksi ryhmän osaamista!

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää oppimateriaaleistamme? Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Otava Oppimisen palvelut

Finn Lectura on osa Kustannusosakeyhtiö Otavaa ja Oppimisen palveluita. Tutustu Otava Oppimisen palveluihin yrityksenä ja työnantajana.

Otava Oppimisen palvelut