Opettajan digipiste

Opettaja voi käyttää oppilaitoksen hankkimia sekä itse hankkimiaan digimateriaaleja Opettajan digipisteessä.

Opettajan digipisteeseen

Tutustu ohjesivustoon

Ohjeet-sivulta löydät tukea ja vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Siirry ohjeisiin

Katso webinaareja

Webinaaritallenteilta saat vinkkejä ja lisätietoa materiaaleistamme opetuksesi tueksi.

Katso webinaareja

Hyödyllisiä vinkkejä opetuksen tueksi

Ajankohtaista-sivulta löydät innostavia ja ajankohtaisia artikkeleita ja tehtävävinkkejä oppitunneille.

Katso artikkelit

Esitysmateriaali elävöittää opetusta

Esitysmateriaali on tuntikäyttöön tarkoitettu digitaalinen aineisto, jonka avulla opettaja voi esitellä ja käsitellä oppikirjan sisältöä aukeama kerrallaan. Dialogit ja muut äänitetyt osuudet ovat kuunneltavissa kyseisiä kohtia klikkaamalla, samoin harjoitusten vastaukset tulevat esiin vastauskohtia klikkaamalla. Esitysmateriaali sisältää myös opettajan oppaan aineistot. Kaikki esitysmateriaalit noudattavat samaa rakennetta, mutta materiaalien välillä voi olla pieniä eroja esim. lisämateriaalien määrässä. Tutustu esitysmateriaalien käyttöön ja ominaisuuksiin katsomalla video.

Verkkokauppa

Kaikki printti- ja digimateriaalit ovat saatavilla Finn Lecturan verkkokaupasta. Oppilaitos tarvitsee tilaamiseen verkkokauppatunnukset, yksityishenkilö voi tilata myös ilman rekisteröitymistä.

Verkkokauppaan

Otso tuo äänet oppikirjaan

Otso-sovellus yhdessä oppikirjan kanssa avaa opiskelijan käyttöön oppikirjan äänitetyt kappaletekstit. Sovellus on tarkoitettu kieltenopiskelijoille, joilla on käytössään Finn Lecturan painettu oppikirja. Otso tukee itsenäistä opiskelua, kun opiskelija voi helposti yhdessä oppikirjan kanssa kuunnella kappaletekstejä myös oppitunnin ulkopuolella. Näin Otso toimii itsenäisen opiskelun tukena. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Opettajan näytekirja

Harkitsetko uuden oppimateriaalin käyttöönottoa ja haluaisit tutustua oppimateriaaliin tarkemmin? Voit pyytää opettajan kappaletta näytekirjalomakkeella.

Pyydä näytekirjaa

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaista tietoa ja vinkkejä Finn Lecturan oppimateriaaleista.

Opetan seuraavia kieliä