Uutinen

Nähdään Educassa!

Opetusalan suurin vuosittainen ammattitapahtuma Educa-messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.–27.1.2024. Olemme tuttuun tapaan mukana tapahtumassa omalla osastolla.

Osastollamme 6b50 voit tutustua koko oppimateriaalivalikoimaamme – sekä painettuihin että digitaalisiin tuotteisiin. Olemme paikalla koko Finn Lecturan tiimin voimin ja toivomme tapaavamme mahdollisimman monta teistä opettajista!

Lisäksi kaikki osastolta löytyvät tuotteet myydään tarjoushintaan, osa jopa huikeaan 2 tai 5 euron messuhintaan! Nämä tarjoukset ovat voimassa vain Educa-messuilla, joten tule tekemään ainutlaatuisia löytöjä.

Tutustu uutuuksiin ja digimateriaaleihin

Viimeisen vuoden aikana olemme julkaisseet lukuisia uusia oppimateriaaleja. Mukana on niin painettuja kuin digitaalisia materiaaleja. Nämä kaikki ja paljon muuta ovat esillä osastollamme, joten tervetuloa tutkimaan ja innostumaan!

Tule tapaamaan meitä

Oppimateriaalien lisäksi osastoltamme löydät meidän koko Finn Lecturan tiimin. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja kerromme lisää materiaaleistamme. Nähdään Educassa!

Educaan osallistuminen on maksutonta kaikille opetusalan ammattilaisille. Lisätietoa Educa-messujen sivuilta