Hallo! 2

Hallo! 2Saksaa aikuisille

Eva Kauppi & Anja Odell

Hallo! 2 jatkaa Hallo! 1:n käytännönläheistä otetta saksan kielen opiskeluun. Pääpaino on tilanteissa, joihin vapaa-ajanmatkailija saksankielisissä maissa törmää. Kirjassa opitaan mm. lentokenttäsanastoa, ostetaan juna- ja konserttilippuja, tehdään vaateostoksia ja käväistään laskettelukeskuksessa.

Lisäksi harjoitellaan oman kotipaikkakunnan esittelyä saksankielisille vieraille ja kestitään heitä suomalaisilla herkuilla. Matkailun ohella mukana ovat tärkeät teemat asuminen ja työ.

Suuri osa kirjan harjoituksista on puheharjoituksia, mutta kielioppiakaan ei unohdeta. Opiskelua päästään arvioimaan kunkin kappaleen lopussa olevilla testeillä, ja kielen opiskelun ohella saadaan ajankohtaista tietoa saksankielisissä maissa asuvien ihmisten arjesta Kul-Tour-osioiden tietoiskuista. Niitä on ollut laatimassa kirjailija Roman Schatz.

Hallo!-oppimateriaalipakettiin kuuluu oppikirjojen lisäksi äänitteet, opettajan oppaat sekä verkkotehtävät. Oppimateriaalin tavoitetaitotaso on A2. Oppimateriaali on suunnattu ensisijaisesti aikuisopistoihin, mutta se soveltuu myös itseopiskeluun.

Tiedot

ISBN

  • 978-951-1-34578-7