Artikkeli

Digikirja tuo opiskelun iloa!

Digitaalinen espanjan oppikirja De viaje on suunniteltu modernille matkailijalle ja kielenoppijalle, joka haluaa pitää materiaalin kätevästi ja kevyesti mukana menossa. Digikirjan sisältö vastaa painetun De viaje -oppikirjan sisältöä, minkä lisäksi digikirja sisältää myös oppikirjaa tukevat äänitiedostot ja tehtävien ratkaisut – kaikki yhdessä paketissa!

Opiskelu on näppärää digikirjan kanssa

1. Digikirja on aina matkassa

Digikirja on helppo ottaa matkalle mukaan, sillä sitä voi käyttää niin tietokoneella kuin älypuhelimella tai tabletilla. Ei enää lisäkiloja matkalaukkuun!

2. Kappaletekstit voi sekä lukea että kuunnella

Digikirjan kappaletekstien äänitiedostot ovat vain yhden klikkauksen päässä. Tekstejä voi siis kätevästi lukemisen lisäksi kuunnella, vaikkapa samaan aikaan.

3. Harjoitukset voi tarkistaa heti

Digikirjan kaikki harjoitukset (myös kuunteluharjoitukset) on helppo tehdä ja tarkistaa itse heti vastaamisen jälkeen. Vastauksista saa palautteen saman tien. Harjoituksia on siis helppo tehdä myös itsenäisesti – oppitunnilla tai vapaa-ajalla.

4. Teemasanastojen harjoittelu on tehokasta

Teemasanastoja harjoitellaan mukavasti piilota ja näytä -toiminnon avulla, jolloin sanastoa on näppärä harjoitella niin paljon kuin jaksaa.

5. Kielioppia voi treenata paljon – jos haluaa

Kieliopin pänttääminen ei ole aina kielenopiskelijan lempiasia, mutta jos kielioppia haluaa treenata, niin digikirjan avulla se on helppoa. Kieliopin kiemuroita voi harjoitella niin monta kertaa kuin tarpeen – ohjelma tarkistaa vastaukset.

6. Sujuva materiaali myös oppitunneille

Digikirjan sivupaneelin otsikoissa on mukana painetun kirjan sivunumerot, jolloin digikirjan käyttäminen sujuu myös sellaisissa ryhmissä, joissa osalla opiskelijoista on käytössä perinteinen oppikirja. Kaikki pysyvät samalla sivulla!

Ota kielitaito matkalle mukaan ja nappaa mukaasi hyödyllinen matkaseura – De viaje digikirja!

Kokeile De viaje digikirjan demoa

De viaje digikirja on saatavilla 12 kk ja 36 kk lisensseinä. Digikirjaa käytetään Opiskelijan digipisteessä.