Painettu
Digi
Otso-sovellus

De viaje

Matkailijan tarpeisiin suunnattu oppikirja De viaje vie matkalle espanjan kieleen. Kirjassa harjoitellaan matkalla tarvittavaa kielitaitoa ja fraaseja, ja se on näppärä ottaa vaikka reissuun mukaan. Saatavilla myös digikirjana!

Katso tuoteperhe

Digikirja tuo opiskelun iloa!

Digitaalinen espanjan oppikirja De viaje on suunniteltu modernille matkailijalle ja kielenoppijalle, joka haluaa pitää materiaalin kätevästi ja kevyesti mukana menossa. Digikirjan sisältö vastaa painetun De viaje -oppikirjan sisältöä, minkä lisäksi digikirja sisältää myös oppikirjaa tukevat äänitiedostot ja tehtävien ratkaisut – kaikki yhdessä paketissa!

Lue lisää digikirjasta

De viaje -tuoteperhe

Matkailijan tarpeisiin suunnattu De viaje tutustuttaa espanjan kieleen ja kulttuuriin. Kirjan johdolla ensikertalainenkin oppii ja uskaltaa käyttää kieltä.

De viaje etenee matkaoppaan tavoin suunnittelusta matkan eri vaiheisiin. Kulttuurin ja ruokaelämysten lisäksi tutustutaan mm. työelämään ja varaudutaan ongelmatilanteisiin. Kirjassa keskitytään erityisesti kommunikointitilanteisiin ja rohkaistaan käyttämään kieltä. Laajat teemasanastot helpottavat matkailijan arkea. Kielioppi harjoituksineen on sijoitettu kirjan loppuun. Kulttuuritekstit avaavat espanjankielisten maiden elämää ja tutustuttavat niiden tapakulttuuriin.

De viaje sijoittuu eurooppalaisessa viitekehyksessä taitotasolle A1. Materiaali soveltuu ohjattujen alkeiskurssien lisäksi myös kertaamiseen ja itseopiskeluun.

ISBN/GTIN: 978-951-1-34009-6
Hinta: 35,10€ alv. 10%
Hinta: 31,91€ alv. 0%

Osta

De viaje – Vinkit itseopiskelijalle

De viajen matkassa opit hyödyllistä sanastoa ja fraaseja matkan eri vaiheisiin. Opit asioimaan espanjaksi niin hotellissa kuin ravintolassakin, tilaamaan tapaksia, tekemään ostoksia, pyytämään hiustenleikkauksen ja asioimaan apteekissa. Kuinka jutustelet taksikuskille, käyt jäätelökioskilla, kysyt tietä tai palautat vääränkokoisen vaatteen? De viajesta opit nämäkin. Katso oppikirjailijoiden vinkit itsenäiseen opiskeluun.

Lue vinkit

Oppikirjailijat kertovat

Webinaaritallenteella De viaje -oppikirjailijat esittelevät oppikirjan sisältöjä.

Katso webinaaritallenne

Kielitaito matkalle mukaan

Nyt voi opiskella espanjaa ja italiaa nimenomaan matkailijalle suunniteltujen oppikirjojen avulla.

Lue artikkeli

Otso itsenäisen opiskelun tukena

Otso-sovelluksen avulla voit kuunnella De viaje -oppikirjan kappaletekstejä ja harjoitella sanastoja. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Oppikirjailijat

Paula Kultanen Ribas

José Ruiz Rubio