Ohjeet selaimen välimuistin tyhjentämiseen yleisimmillä selaimilla

Google Chrome

1. Valitse selaimen työkalupalkissa Chrome-valikko (kolme pistettä allekkain sivun oikeassa yläreunassa) Tai näppäinkomennolla Ctrl + Shift + Del
  2. Valitse Lisää työkaluja.
  3. Valitse Poista selaustiedot.
  4. Valitse pudotusvalikosta ensin ajanjakso (tunti, viikko tai kaikki), miltä ajalta haluat selaustiedot poistettavan. Suositeltavaa valita ajanjaksoksi KAIKKI.
  5. Valitse ainakin Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot, sekä mahdollisesti muitakin tietoja poistettavaksi.
  6. Valitse Poista selaustiedot.

Mozilla Firefox

1. Paina valikkopainiketta (kolme viivaa allekkain sivun oikeassa yläreunassa) ja napsauta sitten Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus sivun vasemmasta reunasta.
  3. Vieritä sivu kohtaan Evästeet ja sivustotiedot.
  4. Klikkaa Tyhjennä tiedot ja valitse Evästeet ja sivustotiedot sekä Välimuistissa oleva verkkosisältö.
  5. Paina Tyhjennä-painiketta.

Internet Explorer 10

1. Napsauta Työkalut-valikkoa (rattaanpyörä) selaimen oikeasta yläreunasta.
  2. Napsauta Internet-asetukset.
  3. Napsauta Poista.
  4. Valitse poistettavaksi ainakin Väliaikaiset Internet-tiedostot ja Lataushistoria. Halutessasi voit merkitä poistettavaksi muitakin tietoja.
  5. Paina Poista.