De viaje digikirja

De viajedigikirja

Paula Kultanen Ribas & José Ruiz Rubio

Digitaalinen espanjan oppikirja De viaje on suunniteltu modernille matkailijalle, joka haluaa pitää materiaalin kätevästi ja kevyesti mukana menossa. Digikirjaa voi käyttää niin tietokoneella kuin älypuhelimella tai tabletilla.

De viaje etenee matkaoppaan tavoin matkan suunnittelusta sen eri vaiheisiin. Kulttuurin ja ruokaelämysten lisäksi tutustutaan mm. yöelämään ja varaudutaan ongelmatilanteisiin. Materiaalissa keskitytään erityisesti kommunikointitilanteisiin ja rohkaistaan käyttämään kieltä.

Digikirjan kappaletekstit voi sekä lukea että kuunnella. Monipuoliset harjoitukset ovat itsetarkistuvia ja opiskelija saa niistä palautteen saman tien. Digikirja sisältää myös kuunteluharjoitukset. Teemasanastojen harjoittelu on tehokasta ja helppoa piilota ja näytä -toiminnon avulla. Digikirjasta opiskelija myös löytää helposti fraasit, joita tarvitaan käytännön tilanteissa matkan aikana. Kielioppiosiossa opiskelija voi treenata mukavasti kieliopin kiemuroita niin monta kertaa kuin tarpeen – ohjelma tarkistaa vastaukset.

De viaje digikirjassa on selkeä rakenne ja sitä on helppo käyttää. Valokuvat rikastuttavat materiaalia. Sivupaneelin otsikoissa on mukana painetun kirjan sivunumerot, jolloin digikirjan käyttäminen sujuu myös sellaisissa ryhmissä, joissa osalla opiskelijoista on käytössä perinteinen oppikirja.

Digikirjan sisältö vastaa painetun De viaje -oppikirjan sisältöä, minkä lisäksi digikirja sisältää myös oppikirjaa tukevat äänitiedostot ja tehtävien ratkaisut.


Opiskeletko itsenäisesti? Katso oppikirjailijoiden vinkit itseopiskeluun >

Tiedot

ISBN

  • 978-951-1-34011-9