Destinations

Destinations on englannin alkeisopintoihin suunniteltu oppimateriaalisarja, joka tarjoaa kaikki tarpeelliset varusteet kielen opettamiseen ja oppimiseen. Se tutustuttaa mielenkiintoisiin paikkoihin ja opettaa heti alusta alkaen matkailuun liittyvää sanastoa sekä todellisen elämän käyttöenglantia. Mukana on paljon puhe- ja ääntämisharjoituksia. Aktivoiva ote rohkaisee jokaista opiskelijaa käyttämään kieltä eri tilanteissa.

Oheis­materiaalit

Ajankohtaista

Otso tuo eloa oppikirjaan

Otso-sovellus avaa opiskelijan käyttöön oppikirjan äänitetyt kappaletekstit. Otso tukee itsenäistä opiskelua, kun opiskelija voi helposti kuunnella kappaletekstejä myös oppitunnin ulkopuolella. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta.

Näin käytät Otsoa >>

Tekijät

Tiina Blom-Kröger

Tiina toimii englannin kielen opettajana Espoon työväenopistossa. Hänellä on pitkä kokemus erilaisista opetustehtävistä aikuisopetuksessa. Hän on suunnitellut ja valmistanut erilaisia tilauskursseja eri ammattiryhmille sekä muita erityisryhmien koulutuksia. Tiina on kiinnostunut etenkin ikääntymisen vaikutuksista muistiin ja oppimiseen.

Marja-Liisa Ingall

Marja-Liisa toimii englannin kielen opettajana Espoon työväenopistossa. Aiemmin hän on työskennellyt usean vuoden ajan aikuiskouluttajana monikulttuurisessa ympäristössä Qatarissa, mm. Qatarin valtion kieli-instituutissa sekä Dohan British Councilissa. Lisäksi hän suunnittelee ja valmistaa erilaisia englannin verkko-opetusoppimateriaaleja.

Jourdain L’Ecuyer

Jourdain comes from Saskatoon, Canada where he obtained his Bachelor’s degree in History and English Literature from the University of Saskatchewan. He received his Master’s degree from the University of Turku in 2011. He has worked as a freelance journalist.

Heikki Tulkki

Heikki toimii Helsingin kaupungin suomenkielisen työväenopiston johtavana kieltenopettajana. Hänellä on yli kahden vuosikymmenen kokemus kielten aikuisopetuksesta, sen kehittämisestä ja kieltenopetuksen hallintotehtävistä ammatilliselta toiselta asteelta ja korkea-asteelta sekä vapaasta sivistystyöstä. Hän on kokenut oppikirjailija ja ollut mukana tekemässä useita kielten ja muiden aineiden oppikirjoja eri oppilaitosmuotoihin.

Henry Rawstorne

Henry comes from Somerset; he educated at Eton College in Berkshire and studied TEFL at St Martins’ College, Lancaster. He works as an English teacher for adults in south-west Finland. In addition he teaches Primary School children as part of a bilingual programme. He also runs his own English language and marketing consultancy, carrying out translation work, proof-reading and tailor-made English teaching courses for private businesses and companies.

Marja Juhola

Marja toimii englannin aikuiskouluttajana pääkaupunkiseudulla. Hän on kouluttanut aikuisia ja vetänyt opettajien täydennyskoulutuskursseja seitsemässä eri maassa. Opetuskokemusta hänellä on korkea-asteelta, yritysmaailmasta sekä vapaasta sivistystyöstä. Marjan erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat motivaatio, sanaston oppiminen, ekstensiivinen lukeminen ja digitaalisten työvälineiden hyödyntäminen opetuksessa.