Painettu
Digi
Otso-sovellus

Destinations

Destinations on englannin alkeisopintoihin suunniteltu oppimateriaalisarja, joka tarjoaa kaikki tarpeelliset varusteet kielen opettamiseen ja oppimiseen. Se tutustuttaa mielenkiintoisiin paikkoihin ja opettaa heti alusta alkaen matkailuun liittyvää sanastoa sekä todellisen elämän käyttöenglantia. Mukana on paljon puhe- ja ääntämisharjoituksia. Aktivoiva ote rohkaisee jokaista opiskelijaa käyttämään kieltä eri tilanteissa.

Katso kaikki sarjan osat

Poimi Destinations-vinkit oppitunnille

Destinations on aikuisille suunnattu englannin oppimateriaalisarja. Se tutustuttaa mielenkiintoisiin paikkoihin ja opettaa heti alusta alkaen matkailuun liittyvää sanastoa sekä todellisen elämän käyttöenglantia. Sarjan aktivoiva ote rohkaisee opiskelijaa käyttämään kieltä eri tilanteissa. Lue oppikirjailijan vinkit sarjan käyttöön ja kokeile monipuolisia tehtäviä oppitunnilla!

Tutustu vinkkeihin

Destinations-sarjan osat

Kirjan kansikuva: Destinations 1

Destinations 1

Kirjan kansikuva: Destinations 2

Destinations 2

Kirjan kansikuva: Destinations 3

Destinations 3

Kirjan kansikuva: Destinations 4

Destinations 4

Otso tuo äänet oppikirjaan

Otso-sovellus yhdessä oppikirjan kanssa avaa opiskelijan käyttöön Destinations-oppikirjojen äänitetyt kappaletekstit. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Oppikirjailijat

Tiina Blom-Kröger

Marja-Liisa Ingall

Jourdain L’Ecuyer

Heikki Tulkki

Henry Rawstorne

Marja Juhola