Painettu
Digi
Otso-sovellus

Stepping Stones 1

Stepping Stones 1 on tarkoitettu kaikille aikuisopiskelijoille, joille englannin keskeisimmät perusrakenteet ovat tuttuja, mutta jotka kertaamisen lisäksi kaipaavat kannustusta puhumisen harjoitteluun ja omakohtaiseen kielen käyttöön.

Katso kaikki tuoteperheen osat

Stepping Stones 1 -tuoteperhe

Stepping Stones 1 on tarkoitettu kaikille aikuisopiskelijoille, joille englannin keskeisimmät perusrakenteet ovat tuttuja, mutta jotka kertaamisen lisäksi kaipaavat kannustusta puhumisen harjoitteluun ja omakohtaiseen kielen käyttöön. Teos sopii sekä ohjatuille kursseille että itseopiskeluun.

Harjoitukset ovat keskeisessä asemassa kirjassa: kieltä opitaan käyttämällä sitä. Monet tehtävät ovat avoimia, eli opiskelija tuottaa oman ratkaisunsa.

Kirjan aiheet ovat jokapäiväiseen elämään liittyviä. Kappaleissa käsitellään mm. matkailua ja matkalla sattuvia ongelmatilanteita, tutustumista ja ystäviä, vapaa-aikaa ja harrastuksia, ruokaa, ostosten tekoa, omaa hyvinvointia ja hyvää elämää. Teksteissä ja tehtävissä vankennetaan kielen perusrakenteiden hallintaa ja laajennetaan sanavarastoa.

Teoksessa englanti nähdään maailmankielenä, jota käytetään kaikenlaisessa kansainvälisessä kanssakäymisessä.

ISBN/GTIN: 978-951-792-557-0
Hinta: 47,50€ alv. 10%
Hinta: 43,18€ alv. 0%

Osta

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Stepping Stones 1

Stepping Stones 1

Kirjan kansikuva: Stepping Stones 2

Stepping Stones 2

Kirjan kansikuva: Stepping Stones 3

Stepping Stones 3