Kafe Piter

Kafe Piter -sarjan kolme kirjaa kattavat yhdessä eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikot A1–B1. Kirjasarjaa käytetään muun muassa yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, vapaassa sivistystyössä, toisen asteen oppilaitoksissa ja lukioissa. Kafe Piter on nykyaikainen, tehokas oppimateriaalisarja venäjän opiskeluun.

Oheis­materiaalit

Ajankohtaista

Uudistettu Kafe Piter 1 toteuttaa toiveita

Opiskelijoiden toiveita kuunneltiin, kun venäjän alkeisoppikirja Kafe Piter 1:n sanastot, kielioppi ja ilme uudistettiin. Uudistukset helpottavat myös opettajan työtä, kun opiskelijoiden on helpompi löytää asiat. Suositun oppikirjan rakenne, aihepiirit ja päähenkilöt ovat samat, samoin laajuus.

Lue, miten oppikirja uudistui >>

Verkko­materiaalit

Kafe Piter 1 -verkkoharjoitukset

Kafe Piter 1:n verkkoharjoituksissa kerrataan kirjan kappaleiden sisältöä samoissa jaksoissa kuin kirjan kertauskappaleissa. Jokainen verkkoharjoitusjakso sisältää 13 erilaista yhdistely-, luokittelu-, pudotus-, täydennys- tai kirjoitustehtävää sekä lisäksi kaksi kuuntelutehtävää. Vaikka verkkoharjoitukset on kohdistettu kirjan kertausosioihin, voi varsinkin ensimmäisten kappaleiden lukuharjoituksia tehdä jo heti opiskelun alussa. Verkkoharjoitukset ovat maksuttomat.

Huom! Kafe Piter 1 verkkoharjoitukset noudattavat kirjan vanhempaa painosta.

Siirry verkkoharjoituksiin

Tekijät

Marjatta Alestalo

Irina Malmberg

Liisa Partonen