Luku Startti

Luku StarttiLukemisen ja kirjoittamisen oppikirja aikuisille maahanmuuttajille

Kaisa Häkkinen & Anna Nylund

Luku Startti on lukemaan ja kirjoittamaan oppimisen kirja aikuisille maahanmuuttajille. Kirjassa opiskellaan suomen kielen äänteet ja kirjaimet, harjoitellaan lukemisen perustekniikkaa ja opitaan suomen kielen alkeita sekä arkipäivän sanastoa.

Luku Startti sopii kaikkiin aikuisten maahanmuuttajien koulutuksiin, joissa aloitetaan luku- ja kirjoitustaidon opiskelu tai vahvistetaan alkavaa lukutaitoa latinalaisilla aakkosilla. Tehtävissä liikutaan niin äänne-, tavu-, sana- kuin lausetasollakin, mikä mahdollistaa opetuksen eriyttämisen tarvittaessa. Kirjoittamista harjoitellaan lukemisen rinnalla niin, että opiskelijoiden hienomotoriset taidot kehittyvät ja kirjoitustaito vahvistuu.

Luku Startti -oppimateriaalikokonaisuuteen kuuluvat erikseen hankittavat äänite ja opettajan opas. Kuunteluiden ja keskusteluharjoitusten avulla suomenkielinen äänneympäristö tulee tutuksi. Opettajan oppaassa puolestaan annetaan lisää ideoita ja tehtäväesimerkkejä oppitunneille sekä opiskelijoiden itsenäisesti toteutettaviksi.

Oppimateriaalia täydentävät opiskelijan äänitiedostot löytyvät Otso-sovelluksesta. Lataa maksutta sovelluskaupasta!

Tiedot

ISBN

  • 978-951-1-34570-1