Suomi toisena kielenä -oppimateriaalit

Laajasta S2-oppimateriaalien valikoimastamme löytyy oppikirjat niin alkeis- kuin jatkotason opiskelijoille. Selkeät oppikirjat sopivat monenlaisille suomen kielen kursseille, kuten vapaan sivistystyön opetukseen, kotoutumiskoulutukseen ja aikuisten perusopetukseen. Innostavat digimateriaalit tukevat sekä opettajan että opiskelijan työtä. Tutustu oppimateriaaleihin tästä.

Sopivat S2-oppimateriaalit kotoutumiskoulutukseen (OPS22)

Uudistettu kotoutumiskoulutuksen OPS otettiin käyttöön syksyllä 2022. Valikoimastamme löydät kolme kotoutumiskoulutukseen suunnattua S2-sarjaa, joissa on mukana myös OPS 2022:n teemat ja sisällöt, kuten laaja-alainen osaaminen, kielitietoisuus ja työelämätaidot. Tutustu ja valitse mieleisesi!

Toiminnallinen sarja hitaan polun kursseille

Ahaa! sopii erityisesti hitaan polun kursseille. Oppimateriaalissa on paljon toiminnallisia harjoituksia, ja kieltä lähestytään raikkaalla ja innostavalla tavalla.

Tutustu Ahaa!-sarjaan

Funktionaalinen sarja suomen opetukseen

No niin! on innostava ja runsas oppimateriaali, jonka keskiössä on opiskelijan oma havainnointi. Sarjan tekstit ja harjoitukset luovat kehystarinan, jonka elämään oppija voi heittäytyä mukaan.

Tutustu No niin! -sarjaan

Sarja uudistuu käyttäjien toiveita kuunnellen

Oma suomi uudistuu vastaamaan uusiin koto-OPS:in perusteisiin, minkä lisäksi uudistuksessa huomioidaan käyttäjiltä saatu palaute. Uudistettu Oma suomi 1 on ilmestynyt!

Tutustu Oma suomi -sarjaan

Valitse helposti oppikirja laajasta S2-valikoimastamme

Kehitämme jatkuvasti suomi toisena kielenä -oppimateriaaleja, jotta voisimme tarjota niitä kaikenlaisille kursseille ja jokaiselle taitotasolle. Kiitos laajasta valikoimastamme kuuluu myös aktiivisille opettajille, joilta olemme vuosien saatossa saaneet arvokkaita toiveita ja palautteita. Tässä on sinulle taitotasojen kautta tukea valintaasi.

Lue vinkit