No niin! 1

No niin! 1Suomea aikuisille

Susanne Gerstler, Hanna Aho & Hanna Willberg

No niin! 1 on uusi aikuisille suunnattu funktionaalinen suomen kielen oppimateriaali. Oppikirjan tekstit ja lukuisat harjoitukset tarjoavat oppijalle mahdollisuuden käyttää kieltä arjen tilanteissa ja saada alusta asti onnistumisen kokemuksia. Oppija havainnoi kielen käyttöä ja rakenteita arjen keskustelujen ja tekstilajien avulla ja muodostaa itse säännöt tekstissä esiintyvien mallien pohjalta.

Oppimista helpottaa myös kuvasanakirja, jonka avulla oppija tutustuu ennakkoon uuteen sanastoon. Oppituntien alkurutiinit ja omaan elämään sovellettavat tehtävät lisäävät rohkeutta ja sujuvuutta kielenkäyttöön.

Kappaleiden keskeiset dialogit esitetään videoina, jolloin tilanne vastaa paremmin tosielämän vuorovaikutustilannetta, jossa konteksti tukee ymmärtämistä. No niin! 1 sopii kaikille suomen kielen oppijoille, mutta erityisen hyvin kotoutumiskoulutukseen. No niin! 1 sijoittuu taitotasoille A1–A2.

No niin! 1 -oppikirjaa täydentävät erikseen hankittavat äänite, opettajan opas ja digitehtävät, joissa on myös videomateriaalia.

Lue Suomenopettajat-jäsenlehdessä (3/2019) julkaistu No niin! 1 -oppikirjan arvostelu.

Tiedot

ISBN

  • 978-951-1-33411-8