Painettu

Chez Marianne 3

Chez Marianne 3 on ranskan kielen edistyneen tason oppikirja. Eurooppalaisessa viitekehyksessä kirja sijoittuu tasolle B1-B2. Autenttiset tekstit tutustuttavat opiskelijan erilaisiin teksti- ja tyylilajeihin, suullista ilmaisua unohtamatta. Kieliopissa kerrataan ranskan perusrakenteet.

Katso kaikki tuoteperheen osat

Chez Marianne 3 -tuoteperhe

Chez Marianne 3 on suositun ranskan kielen oppimateriaalisarjan edistyneen tason oppikirja. Se on suunniteltu etenkin yliopistojen, ammattikorkeakoulujen sekä kansalais- ja työväenopistojen kursseille, mutta soveltuu myös osaamisen syventämiseen itseopiskelussa. Eurooppalaisessa viitekehyksessä kirja sijoittuu tasolle B1-B2.

Mediasta ja kirjallisuudesta valikoidut autenttiset tekstit tutustuttavat opiskelijan erilaisiin teksti- ja tyylilajeihin, suullista ilmaisua unohtamatta. Ranskalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin lisäksi teksteissä käsitellään ajankohtaisia aiheita, kuten ekologisuus ja terveet elämäntavat. Kieliopissa kerrataan ranskan perusrakenteet. Monipuoliset harjoitukset laajentavat sanavarastoa ja kehittävät valmiutta ilmaista itseä luontevasti ranskan kielellä.

ISBN/GTIN: 978-951-1-37883-9
Hinta: 53,20€ alv. 10%
Hinta: 48,36€ alv. 0%

Osta