Painettu
Digi
Otso-sovellus

Vi ses!

Kokonaan ruotsinkielinen alkeiskirja aikuisille. Kirjassa liikutaan Suomen ruotsinkielisillä alueilla ja suomenruotsalaiset tavat ja kulttuuri tulevat tutuiksi. Tekstit sisältävät peruskieliopin ja mahdollistavat monipuolisen sanavaraston kartuttamisen alusta lähtien.

Otso tuo äänet oppikirjaan

Otso-sovellus yhdessä oppikirjan kanssa avaa opiskelijan käyttöön Vi ses! -oppikirjan äänitetyt kappaletekstit. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Vi ses! -tuoteperhe

Vi ses! on ruotsin alkeiskirja aikuisille. Kirjassa liikutaan Suomen ruotsinkielisillä alueilla ja suomenruotsalaiset tavat ja kulttuuri tulevat tutuiksi. Tekstit sisältävät peruskieliopin ja mahdollistavat monipuolisen sanavaraston kartuttamisen alusta lähtien. Arkipäiväisiin tilanteisiin sijoittuvat dialogit ja kommunikatiiviset tehtävät antavat opiskelijalle rohkeutta käyttää kieltä.

Vi ses! on kokonaan ruotsinkielinen voidakseen palvella mahdollisimman monenlaisia käyttäjäryhmiä. Sanasto on sekä suomeksi että englanniksi. Kirja etenee melko nopeassa tahdissa kattaen taitotasot A1–A2 ja soveltuu niin korkeakoulujen kuin vapaan sivistystyön alkeistason kursseille.

ISBN/GTIN: 978-951-1-31060-0
Hinta: 45,20€ alv. 10%
Hinta: 41,09€ alv. 0%

Osta

Oppikirjailijat

Marit Keränen

Camilla Lindroos

Katja Peltola