Painettu

Konetshno!

Kонечно! – venäjän suullisen viestinnän kurssi on puhumisen harjoitteluun tarkoitettu materiaali. Sen tavoitteena on auttaa selviytymään jokapäiväisestä keskustelusta, erilaisista asioimistilanteista sekä hieman vaativammistakin puhetilanteista.

Konetshno!-tuoteperhe

Kонечно! – venäjän suullisen viestinnän kurssi on puhumisen harjoitteluun tarkoitettu materiaali. Sen tavoitteena on auttaa selviytymään jokapäiväisestä keskustelusta, erilaisista asioimistilanteista sekä hieman vaativammistakin puhetilanteista. Kirjan ja siihen sisältyvän äänitteen avulla voit kerrata ja laajentaa sanavarastoasi, kehittää puhutun kielen ymmärtämistä, hioa ääntämistäsi ja harjoitella puhumista eri tavoin.

Kirjassa on 14 teemakappaletta. Jokainen teema sisältää lyhyitä viriketekstejä, joiden avulla pääset puhumisen alkuun. Lisäksi teemoissa on sanastoja fraasipankkeja, ääntämisharjoituksia sekä erilaisia, myös kuunteluun liittyviä puheharjoituksia.

Korkeakouluihin ja vapaan sivistystyön opetukseen suunnatun materiaalin tavoitteena on antaa intoa ja uskallusta vuorovaikutukseen venäjäksi sekä aktivoida kielitaitoa. Materiaali soveltuu parhaiten taitotasolle A2, mutta sitä voi soveltuvin osin käyttää myös tasolla A1.

Kонечно! -oppikirjaan sisältyy opiskelijan äänite.

ISBN/GTIN: 9789517927543
Hinta: 58,80€ alv. 10%
Hinta: 53,45€ alv. 0%

Osta

Oppikirjailija

Heidi Mäkäläinen