Uutinen

Chi le ma? palkittiin Euroopan oppimateriaalikilpailussa hopeasijalla

Finn Lecturan julkaisema kiinan kielen oppikirja Chi le ma? on palkittu Best European Learning Materials Awards 2020 -kilpailussa hopeisella mitalilla korkeakouluihin ja kansalaisopistoihin suunnattujen oppimateriaalien kategoriassa.

Chi le ma? on korkeakouluihin, kansalaisopistoihin ja lukioon suunnattu kiinan kielen oppikirja. Kirjan oppikirjailijoita ovat Sari Elina Annala, Jinhua Cheng ja Veli-Matti Palomäki.

Chi le ma? -oppikirja tukee opiskelijoiden suullista sekä kirjallista viestintää. Oppikirjan tehtävien avulla saatetaan opitut asiat yhteen opiskelijoiden oman kokemusmaailman kanssa. Olemme erittäin iloisia tiimimme saavutuksesta näinkin kansainvälisessä kilpailussa kuin BELMA. Toivomme, että mahdollisimman moni opiskelija hyötyy oppikirjan tarjoamasta sisällöstä ja innostuu entistä enemmän kiinan kielen opiskelusta”, kertoo oppikirjailijaryhmää edustava Annala.

”Olemme erittäin otettuja tästä palkinnosta ja oppikirjan saamasta huomiosta parhaiden eurooppalaisten oppimateriaalien joukossa. Kiitos kaikille kirjan tekoon osallistuneille sekä erityiskiitos oppikirjailijoille hyvästä työstä!”, iloitsee Finn Lecturan liiketoimintapäällikkö Jenni Honkonen.

Chi le ma? -oppikirjaa kiitettiin raadin palkintoperusteissa mm. selkeydestä, monipuolisista aihealueista, motivoivista teksteistä ja innostavista harjoituksista sekä siitä, että opiskelijat pääsevät oppimaan kieltä luonnollisessa ja kiinnostavassa kieliympäristössä.

Best European Learning Material Awards -kilpailun järjestävät vuosittain eurooppalaiset oppimateriaalijärjestöt EEPG ja IARTEM yhteistyössä Frankfurtin kirjamessujen kanssa. Palkinto jaettiin virtuaalisessa seremoniassa 14.10.2020.

Finn Lectura on osa Kustannusosakeyhtiö Otavaa. Chi le ma? -kirjan on kustantanut Kustannusosakeyhtiö Otava Finn Lectura -tuotenimen alla.