Artikkeli

Esitysmateriaali on oiva lisämateriaali oppitunneille – tutustu laajaan valikoimaan!

Esitysmateriaali on kätevä digituote opettajan työn tueksi. Opetusta elävöittävä digitaalinen aineisto sisältää yhdessä paketissa oppikirjan klikattavat ratkaisut, äänitiedostot sekä opettajan oppaan aineistot. Materiaali on rakennettu painetun kirjan aukeamille, joten se vastaa ulkoasultaan opiskelijan kirjaa.

Vuonna 2020 ja sen jälkeen ilmestyneet esitysmateriaalit on tehty päivitetylle alustalle, joten niiden ulkoasu eroaa hieman aiemmista esitysmateriaaleista. Molemmat versiot, sekä aiempi että vuoden 2020 päivitetty versio, ovat kuitenkin toimintaperiaatteiltaan samanlaisia – ja yhtä helppokäyttöisiä!

Kaikki Finn Lecturan esitysmateriaalit noudattavat samaa rakennetta. Materiaalien välillä voi kuitenkin olla pieniä eroja esimerkiksi lisämateriaalien määrässä.

Tutustu esitysmateriaalin käyttöön!

Chez Olivier 1 esitysmateriaalin ohjevideolla havainnollistetaan päivitetylle alustalle tehdyn esitysmateriaalien käyttöä.

Aiemmin ilmestyneiden esitysmateriaalien käyttöön voi tutustua ¡Perfecto! 1 esitysmateriaalin avulla. (Aloita katsominen kohdasta 1:20).

Vuonna 2020 tai myöhemmin ilmestyneet esitysmateriaalit:

Ennen vuotta 2020 ilmestyneet esitysmateriaalit: