Painettu
Digi
Otso-sovellus

Everyday English 4

Everyday English 4 on jatkoa aikuisopetukseen tarkoitetulle englannin oppikirjasarjalle. Kirjassa syvennetään englannin rakenteiden ja sanavaraston osaamista sekä jatketaan suullisen kielitaidon kehittämistä runsaiden harjoitusten avulla.

Katso kaikki tuoteperheen osat

Opiskelijan digitehtävät kertaamiseen ja lisäharjoitteluun

Monipuolisten Everyday English 4 digitehtävien avulla opiskelija voi harjoitella missä ja milloin vain oppikirjassa opetettuja asioita. Materiaali sisältää runsaasti harjoituksia, joiden avulla on helppo kerrata ja syventää osaamistaan.

Kokeile demoa

Everyday English 4 -tuoteperhe

Everyday English 4 -kirjan pääpaino on suullisen kielitaidon kehittämisessä ja keskusteluharjoitukset kannustavatkin opiskelijaa käyttämään kieltä rohkeasti.

Kirjassa syvennetään englannin rakenteiden ja sanavaraston osaamista sekä jatketaan suullisen kielitaidon kehittämistä runsaiden harjoitusten avulla. Kirjan kappaleissa sekä laitetaan ruokaa kotona että syödään ulkona, kunnostetaan kotia, tutustutaan uusiin ihmisiin, opitaan lisää etenkin lentomatkustamisessa tarvittavaa kieltä sekä matkustellaan Singaporessa ja Australiassa. Lukuisat harjoitukset kehittävät kielitaidon eri osa-alueita monipuolisesti. Englanninkielisten maiden kulttuuriin tutustutaan erillisten kulttuuriosioiden avulla.

Eurooppalaisessa viitekehyksessä kirja sijoittuu taitotasolle A2-B1.

ISBN/GTIN: 978-951-1-36647-8
Hinta: 37,00€ alv. 10%
Hinta: 33,64€ alv. 0%

Osta

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Everyday English Starter

Everyday English Starter

Kirjan kansikuva: Everyday English 1

Everyday English 1

Kirjan kansikuva: Everyday English 2

Everyday English 2

Kirjan kansikuva: Everyday English 3

Everyday English 3

Kirjan kansikuva: Everyday English 4

Everyday English 4

Kirjan kansikuva: Everyday English 5

Everyday English 5