Uutinen

Finn Lecturan digimateriaalit -palvelu on uudistunut

Finn Lecturan digimateriaalit saivat uuden kodin 1.12.2021! Jatkossa digimateriaaleja käytetään Opettajan digipisteessä ja Opiskelijan digipisteessä. Digimateriaalit hankitaan Finn Lecturan verkkokaupasta.

Oma käyttöpaikka opettajille ja opiskelijoille

Digimateriaaleja käytetään 1.12.2021 alkaen kahdessa eri palvelussa riippuen siitä, onko käyttäjä opettaja vai opiskelija.

Opettajan digipisteessä opettajat voivat käyttää oppilaitoksen hankkimia sekä itse hankkimiaan digimateriaaleja.

Opiskelijan digipiste on opiskelijoiden käyttöpaikka digimateriaaleille.

Kaikki voimassa olevat tilaukset on siirretty uusiin palveluihin automaattisesti, ja sekä opettajat että opiskelijat voivat kirjautua palveluihin nykyisillä tunnuksilla.

Nyt myös englanniksi ja ruotsiksi

Olemme saaneet paljon toiveita englanninkielisestä käyttöliittymästä. Nyt tämä toive toteutuu, sillä Opettajan digipistettä ja Opiskelijan digipistettä voi käyttää suomen lisäksi myös englannin ja ruotsin kielellä.

Digimateriaalit hankitaan Finn Lecturan verkkokaupasta

1.12.2021 alkaen Finn Lecturan digimateriaalit tilataan Finn Lecturan verkkokaupasta. Samasta verkkokaupasta voi siis nyt hankkia kätevästi sekä printti- että digimateriaaleja yhdellä tilauksella.

Esitysmateriaaleja voivat ostaa vain oppilaitokset, ja ne näkyvät verkkokaupassa vain kirjautuneille oppilaitoksille.

Oppilaitosten tilaukset

Kaikille oppilaitoksille on luotu uudistuksen yhteydessä omat verkkokauppatunnukset, jotka oppilaitoksen ylläpitäjä saa Opettajan digipisteestä oppilaitoksen omista tiedoista. Huom! Oppilaitoksen tilaaminen vaatii kirjautumisen verkkokauppaan verkkokauppatunnuksilla.

Oppilaitoksen tilaamat digimateriaalit siirtyvät tilauksen jälkeen automaattisesti Opettajan digipisteen Materiaalit-osioon ja ovat kaikkien kyseiseen oppilaitokseen kuuluvien opettajien käytettävissä.

Opettajien ja opiskelijoiden tilaukset

Opettajat ja opiskelijat voivat tilata digimateriaaleja (pl. esitysmateriaalit) verkkokaupasta yksityishenkilöinä. Ostokset voi maksaa verkkopankeissa ja luottokortilla.

  • Opettaja saa tilaamansa tuotteet käyttöönsä aktivointikoodilla Opettajan digipisteessä. Aktivointikoodi lähetetään tilausvahvistuksen mukana.
  • Opiskelija saa tilaamansa tuotteet käyttöönsä aktivointikoodilla Opiskelijan digipisteessä. Aktivointikoodi lähetetään tilausvahvistuksen mukana.

Kysyttävää? Katso Opettajan digipisteen käyttöohjeet.

Lisää ohjeita sekä opettajille että opiskelijoille löydät Usein kysytyistä kysymyksistä.


We have updated the Finn Lecturan Digimateriaalit service!

The new services are called Opettajan digipiste (for teachers) and Opiskelijan digipiste (for students), and you can log in with the same username and password as before.

You can use the service in English, Swedish and Finnish.

Find instructions in Frequently Asked Questions >