Artikkelit

  • Kaikki
  • Artikkelit
  • Uutiset
  • Uutiskirjeet
Artikkeli22.6.2020

Helppo metsämeditaatio opiskelijoiden kanssa toteutettavaksi

Kirjailija Jarko Taivasmaa on koostanut ohjeet helppoon metsämeditaatioon opiskelijoille. Kokeile vinkkiä ensin itse ja syksyllä opiskelijoiden kanssa!

Uutinen18.6.2020

Asiakaspalvelun kesän palveluajat

Asiakaspalvelumme palvelee kesällä supistetuin palveluajoin.

Uutiskirje18.5.2020

Finn Lecturan toukokuun uutiskirje

Artikkeli27.4.2020

Pääte on ainutlaatuinen oppikirja suomen opetukseen

Pääte on suunniteltu aikuisten maahanmuuttajien perusopetuksen päättövaiheeseen. Oppikirja sopii koko suomen kielen oppimäärän suorittamiseen sekä tukimateriaaliksi muiden oppiaineiden kursseille. Päätteen avulla opiskelijat harjaantuvat lukemaan ja kirjoittamaan perusopetuksen sekä jatko-opintojen kannalta oleellisia tekstilajeja ja käyttämään niihin liittyviä käsitteitä.

Uutiskirje15.4.2020

Finn Lecturan huhtikuun uutiskirje

Artikkeli7.4.2020

Sähköiset oppimateriaalit tukevat kielten itseopiskelua

Kielten opiskelu on hyödyllisyyden lisäksi hauskaa ja pitää mielen virkeänä. Kokosimme alle vinkkejä siitä, kuinka Finn Lecturan aikuisille suunnattuja kielten oppimateriaaleja voi hyödyntää itseopiskelussa.

Artikkeli7.4.2020

Oma suomi -sarjan vinkit S2-etäopetukseen

Erikoistilanteessa ovat hyvät neuvot kalliit. Oma suomi -oppikirjailijat antavat vinkkejä sarjan käyttöön ja S2-opetuksen toteuttamiseen etänä.

Artikkeli3.4.2020

No niin! Tässä suomen kielen etäopetusvinkkejä

Moni opettaja saattaa miettiä, miten voi pitää yllä ja kehittää oppijoiden suullista kielitaitoa etäopetuksen avulla. Olemme koonneet muutamia ideoita, miten No niin! 1 -oppimateriaalia voi hyödyntää etäopetuksessa erityisesti suullisen kielitaidon ja toiminnallisuuden näkökulmasta.

Artikkeli3.4.2020

Pora!-digikokeet etäopetuksen tukena

Digikokeiden monipuolista sisältöä voi kätevästi hyödyntää myös venäjän kielen etäopetuksessa.

Artikkeli31.3.2020

Stepping Stones antaa vinkit etäopetukseen

Englannin etäopetuksen aikuisille saa toimimaan monipuolisen sarjan materiaalien avulla. Oppikirjailijat antavat hyvät vinkit loppukevään opetuksen tueksi.

Artikkeli26.3.2020

Oppikirjailijoiden vinkit aikuiskielten etäopetukseen

Etäopetuksen järjestäminen voi olla monelle opettajalle uusi asia. Jotta aikuiskielten opetus olisi sujuvaa myös etänä, pyysimme oppikirjailijoitamme jakamaan omat vinkkinsä opetuksen tueksi. Mukana myös tehtävävinkkejä!

Avaa arkisto…