Artikkelit

  • Kaikki
  • Artikkelit
  • Uutiset
  • Uutiskirjeet
Uutiskirje16.9.2021

Finn Lecturan syyskuun uutiskirje

Artikkeli10.9.2021

Freut mich! Vinkkejä saksan opiskeluun!

Hyödynnä oppitunnilla saksan Freut mich -sarjan tehtävät, jotka innostavat opiskelijat puhumaan ja oppimaan. Tehtävät sopivat sekä sarjaan tutustuville että sarjan käyttäjille, ja oppikirjailijat antavat hyviä vinkkejä niiden toteutukseen.

Artikkeli7.9.2021

Digikirja tuo opiskelun iloa!

Digitaalinen espanjan oppikirja De viaje on suunniteltu modernille matkailijalle ja kielenoppijalle, joka haluaa pitää materiaalin kätevästi ja kevyesti mukana menossa. Digikirjan sisältö vastaa painetun De viaje -oppikirjan sisältöä, minkä lisäksi digikirja sisältää myös oppikirjaa tukevat äänitiedostot ja tehtävien ratkaisut – kaikki yhdessä paketissa!

Artikkeli26.8.2021

Loma- ja matkusteluaiheiset tehtävävinkit kielten oppitunneille

Edellisistä lomista ja tulevista matkasuunnitelmista on aina ihana keskustella! Näiden tehtävien parissa opiskelijat pääsevät muistelemaan menneitä lomiaan ja suunnittelemaan tulevia.

Artikkeli24.8.2021

Esitysmateriaali on oiva lisämateriaali oppitunneille – tutustu laajaan valikoimaan!

Esitysmateriaali on kätevä digituote opettajan työn tueksi. Opetusta elävöittävä digitaalinen aineisto sisältää yhdessä paketissa oppikirjan klikattavat ratkaisut, äänitiedostot sekä opettajan oppaan aineistot. Materiaali on rakennettu painetun kirjan aukeamille, joten se vastaa ulkoasultaan opiskelijan kirjaa.

Uutinen24.8.2021

Digitaalisiin palveluihimme on kohdistunut palvelunestohyökkäyksiä

Otavan ja Finn Lecturan digitaalisiin palveluihin on kohdistunut elokuun aikana palvelunestohyökkäyksiä. Palvelunestohyökkäyksen takia kaikki digipalvelumme olivat hetkellisesti alhaalla 24.8.2021. Hyökkäyksestä johtuen palveluissa saattaa edelleen esiintyä katkoksia.

Uutiskirje11.8.2021

Finn Lecturan elokuun uutiskirje

Artikkeli6.8.2021

Opettajan porinapadalla saa ryhmän porisemaan

Opettajan porinapadan keskustelutehtävät tuovat suomen kielen oppitunneille helppoa ja nopeasti toteutettavaa vaihtelua. Tehtävät sopivat pienryhmätyöskentelyyn sekä lähi- että etäopetuksessa ja tekevät eriyttämisestä vaivatonta. Opettajan porinapata on suunnattu aikuisten opettamiseen eri kielitaitotasoille ja koulutusasteille.

Uutinen7.6.2021

Asiakaspalvelun palveluajat kesällä

Asiakaspalvelumme on avoinna kesällä supistetuin palveluajoin.

Uutiskirje30.5.2021

Finn Lecturan toukokuun uutiskirje

Artikkeli21.5.2021

Kotimainen oppikirja on vastuullinen valinta

Finn Lecturan oppikirjat painetaan keskellä kauneinta Suomea. Keuruulla on valmistettu kirjoja Otavan Kirjapainossa jo 1950-luvulta lähtien.

Avaa arkisto…