Artikkelit

  • Kaikki
  • Artikkelit
  • Uutiset
  • Uutiskirjeet
Artikkeli3.4.2020

No niin! Tässä suomen kielen etäopetusvinkkejä

Moni opettaja saattaa miettiä, miten voi pitää yllä ja kehittää oppijoiden suullista kielitaitoa etäopetuksen avulla. Olemme koonneet muutamia ideoita, miten No niin! 1 -oppimateriaalia voi hyödyntää etäopetuksessa erityisesti suullisen kielitaidon ja toiminnallisuuden näkökulmasta.

Artikkeli3.4.2020

Pora!-digikokeet etäopetuksen tukena

Digikokeiden monipuolista sisältöä voi kätevästi hyödyntää myös venäjän kielen etäopetuksessa.

Artikkeli31.3.2020

Stepping Stones antaa vinkit etäopetukseen

Englannin etäopetuksen aikuisille saa toimimaan monipuolisen sarjan materiaalien avulla. Oppikirjailijat antavat hyvät vinkit loppukevään opetuksen tueksi.

Artikkeli26.3.2020

Oppikirjailijoiden vinkit aikuiskielten etäopetukseen

Etäopetuksen järjestäminen voi olla monelle opettajalle uusi asia. Jotta aikuiskielten opetus olisi sujuvaa myös etänä, pyysimme oppikirjailijoitamme jakamaan omat vinkkinsä opetuksen tueksi. Mukana myös tehtävävinkkejä!

Artikkeli20.3.2020

S2-tehtäväideoita etäopetukseen

Suomen kieltä voi opiskella monin eri tavoin myös luokkahuoneen ulkopuolella. Kokosimme muutamia ideoita, jotka sopivat hyvin kotona tapahtuvaan opiskeluun. Jos parityöskentelyyn ei ole mahdollisuutta, paritehtävät voi helposti muuttaa kirjoitustehtäviksi.

Artikkeli16.3.2020

Otso tuo eloa oppikirjaan

Uusi Otso-sovellus avaa opiskelijan käyttöön oppikirjan äänitetyt kappaletekstit. Otso tukee itsenäistä opiskelua, kun opiskelija voi helposti kuunnella kappaletekstejä myös oppitunnin ulkopuolella. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta.

Uutinen12.3.2020

Koronavirustilanteen vaikutukset Finn Lecturan asiakastilaisuuksiin

(Päivitetty 16.3.2020)

Olemme seuranneet koronavirustilanteen etenemistä Suomessa ja maailmalla tiiviisti. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Kustannusosakeyhtiö Otavan toimintaa ohjaa vastuull...

Uutiskirje11.3.2020

Finn Lecturan maaliskuun uutiskirje

Artikkeli10.3.2020

”Kurssilaiseni kuvaavat oppikirjaansa sanoilla moderni, ajankohtainen, monipuolinen ja inspiroiva.”

"Stepping Stones -sarja on osoittautunut todelliseksi runsaudensarveksi aikuisia kiinnostavine ajanmukaisine aihepiireineen. Tekstikappaleiden sanastoa, fraaseja ja rakenteita sovelletaan monipuolisesti harjoituksissa. Kuuntelutehtävien myötä s...

Artikkeli24.2.2020

Poimi ruokasanastoa kehittävät keskustelutehtävät kielten tunneille

Onko opiskelijoillasi edessä kevätmatka tai onko ruoka-aiheisen sanaston opiskelu muuten ajankohtaista? Kokosimme herkullisia ruoka-aiheisia vinkkejä eri kielten oppitunneille.

Uutiskirje18.2.2020

Finn Lecturan helmikuun uutiskirje

Avaa arkisto…