Mitä eroa on mp3-äänitteellä ja suoratoisto-äänitteellä?

Suoratoistoversio mahdollistaa äänitteen kuuntelemisen suoraan verkkoselaimessa ilman lisäosia tai muita ohjelmia. Suoratoistoäänitettä voi kuunnella lisenssikauden aikana rajoittamattomasti, mutta kuunteleminen edellyttää verkkoyhteyttä eikä äänitettä voi ladata omalle laitteelleen.

MP3-versiossa äänitteen tiedostot on tallennettava omalle laitteelle. Lataaminen on mahdollista vain rajoitetun ajan, tiedostojen säilyttämisestä ja niiden toistamiseen tarvittavan ohjelman hankkimisesta ja käyttämisestä on huolehdittava erikseen.