Opetan useammassa kuin yhdessä oppilaitoksessa. Kuinka voin liittyä useaan eri oppilaitokseen?

Opettajan digipisteen Asetukset-näkymässä voit hallinnoida oman tilisi tietoja ja pääset muokkaamaan Koulut-osiossa oppilaitostietoasi.

Voit liittyä uuteen oppilaitokseen ”Lisää koulu” painikkeesta. Valitse listalta oppilaitos, lisää roolisi ja napauta ”Tallenna”.

Jos haluat poistaa oppilaitoksen tiedoistasi, valitse ”Muokkaa”. Poista oppilaitos muokkausnäkymässä napauttamalla Poista-painiketta. Vahvista muutos ”Tallenna”- painikkeella.