Painettu
Digi
Otso-sovellus

Around the World

Around the World on uusi matkailuenglannin oppimateriaali, jonka sivuilla suomalaiset ja englantilaiset kaverukset matkaavat maailman ympäri. Kielen opiskelu etenee matkan eri vaiheiden mukaan, ja samalla opitaan eri tilanteissa tarvittavia viestintätaitoja. Matka englannin kielen maailmaan voi alkaa!

Katso tuoteperhe

Kielitaito matkalle mukaan!

  • Kirjan sivuilla opiskellaan matkalla tarpeellista kielitaitoa
  • Antaa opiskelijalle vahvan pohjan maailmalla pärjäämiseen
  • Runsaasti keskustelu- ja kuunteluharjoituksia

Sopii monenlaiselle oppijalle

  • Kirjan avulla voi eriyttää opetusta
  • Tarjoaa edistyneillekin uutta sanastoa ja kielenkäyttötilanteiden harjoittelua
  • Sijoittuu taitotasolle A2-B1

Hyödynnä oppikirjailijoiden vinkit!

Around the World -oppikirjan tavoitteena on heti alusta alkaen innostaa opiskelijat puhumaan englantia rohkeasti erilaisten ihmisten kanssa. Tutustu oppikirjan tehtäviin ja oppikirjailijoiden vinkkeihin!

Poimi vinkit

Oppikirjailijat kertovat

Katso Around the World -webinaaritallenne ja tutustu sisältöihin! Tallenteella oppikirjailijat kertovat oppimateriaalista tarkemmin ja antavat vinkkejä sen käyttöön.

Katso tallenne

Otso itsenäisen opiskelun tukena

Otso-sovelluksen avulla voit kuunnella Around the World oppikirjan kappaletekstejä ja harjoitella sanastoja. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Around the World -tuoteperhe

Around the World on matkailuenglannin oppimateriaali, jonka sivuilla suomalaiset ja englantilaiset kaverukset matkaavat maailman ympäri. Kirjassa tutustutaan matkan eri vaiheisiin ja niissä tarvittavaan kieleen: matkavalmistelut, lippujen varaaminen, lentomatka, hotelli- ja ravintolatilanteet, autonvuokraus, ostokset, erilaiset ongelmat sekä ihmisten kanssa jutustelu/small talk jne.

Kirjassa on runsaasti keskustelu- ja kuunteluharjoituksia, joiden avulla on hauska harjoitella matkailutilanteita. Matkailukieltä opiskellaan dialogien ja kattavien teemasanastoja ja fraasilistojen avulla. Kirjan lopussa on myös erillinen kielioppiliite.

Around the World sopii eritasoisille opiskelijoille ja myös kertaamiseen ja itseopiskeluun. Se sijoittuu eurooppalaisen viitekehyksen taitotasolle A2-B1.

ISBN/GTIN: 978-951-1-44324-7
Hinta: 35,10€ alv. 10%
Hinta: 31,91€ alv. 0%

Osta

Oppikirjailijat

Christian Evans

Anni Holopainen

Mari Laakso-Suutari