Painettu
Otso-sovellus

Around the World

Around the World on uusi matkailuenglannin oppimateriaali, jonka sivuilla suomalaiset ja englantilaiset kaverukset matkaavat maailman ympäri. Kielen opiskelu etenee matkan eri vaiheiden mukaan, ja samalla opitaan eri tilanteissa tarvittavia viestintätaitoja. Matka englannin kielen maailmaan voi alkaa!

Kielitaito matkalle mukaan!

Around the World on matkailuenglannin oppimateriaali, jonka sivuilla opiskellaan matkalla tarpeellista kielitaitoa. Oppikirjassa tutustutaan matkan eri vaiheisiin ja niissä tarvittavaan kieleen: matkavalmistelut, lippujen varaaminen, lentomatka, hotelli- ja ravintolatilanteet, autonvuokraus, ostokset, erilaiset ongelmat sekä matkan varrella kohdattavien ihmisten kanssa jutustelu ja small talk, jne.

Kirja antaa opiskelijalle vahvan pohjan maailmalla pärjäämiseen. Se mahtuu mukavasti matkalaukkuun, jolloin laajat sanastot ja fraasilistat kulkevat matkassa mukana. Kirjassa on runsaasti keskustelu- ja kuunteluharjoituksia, joiden avulla on hauska harjoitella matkailutilanteita. Kirjan lopussa on myös erillinen kielioppiliite.

Sopii monenlaiselle oppijalle

Around the World sopii eritasoisille opiskelijoille ja sen avulla voi eriyttää opetusta. Se tarjoaa edistyneemmillekin opiskelijoille uutta sanastoa ja kielenkäyttötilanteiden harjoittelua sekä mielenkiintoista tietoa englannin kielestä ja kohdemaista.

Oppimateriaali sopii ohjattujen kurssien lisäksi erinomaisesti myös kertaamiseen ja itseopiskeluun. Around the World sijoittuu eurooppalaisen viitekehyksen taitotasolle A2-B1.

Oppikirjailijat kertovat

Katso Around the World -webinaaritallenne ja tutustu sisältöihin! Tallenteella oppikirjailijat kertovat oppimateriaalista tarkemmin ja antavat vinkkejä sen käyttöön.

Katso tallenne

Around the World -tuoteperhe

Around the World on matkailuenglannin oppimateriaali, jonka sivuilla suomalaiset ja englantilaiset kaverukset matkaavat maailman ympäri. Kirjassa tutustutaan matkan eri vaiheisiin ja niissä tarvittavaan kieleen: matkavalmistelut, lippujen varaaminen, lentomatka, hotelli- ja ravintolatilanteet, autonvuokraus, ostokset, erilaiset ongelmat sekä ihmisten kanssa jutustelu/small talk jne. Kirjassa on runsaasti keskustelu- ja kuunteluharjoituksia, joiden avulla on hauska harjoitella matkailutilanteita. Matkailukieltä opiskellaan dialogien ja kattavien teemasanastoja ja fraasilistojen avulla. Kirjan lopussa on myös erillinen kielioppiliite. Around the World sopii eritasoisille opiskelijoille ja myös kertaamiseen ja itseopiskeluun. Se sijoittuu eurooppalaisen viitekehyksen taitotasolle A2-B1.

ISBN/GTIN: 978-951-1-44324-7
Hinta: 33,40€ alv. 10%
Hinta: 30,36€ alv. 0%

Osta

Oppikirjailijat

Christian Evans

Anni Holopainen

Mari Laakso-Suutari