Painettu
Otso-sovellus

Catching Up

Catching Up on englannin oppikirja opiskelijoille, jotka haluavat kehittää suullista kielitaitoaan ja saada lisää itsevarmuutta kielen käyttäjinä. Kirja toimii erinomaisesti keskustelukurssien oppimateriaalina.

Katso kaikki tuoteperheen osat

Inspiroivat vinkit englannin keskustelukursseille

Englannin keskustelukurssien oppikirjat on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää suullista kielitaitoaan ja saada lisää itsevarmuutta kielen käyttäjinä. Kirjojen kappaleet sisältävät runsaasti mukaansatempaavia keskustelutehtäviä, jotka aktivoivat suullista kielitaitoa tehokkaasti. Lue oppikirjailijan vinkit englannin keskustelukursseille!

Lue vinkit

Catching Up -tuoteperhe

Catching Up on englannin oppikirja opiskelijoille, jotka haluavat kehittää suullista kielitaitoaan ja saada lisää itsevarmuutta kielen käyttäjinä. Se soveltuu opiskelijoille, joille perusrakenteet ja -sanasto ovat jo tuttuja, mutta keskustelutaidot kaipaavat vielä hiomista.

Kirjan aihepiireihin kuuluvat koti ja perhe, harrastukset, ruoka ja terveys, media ja yhteiskunta, työelämä, ympäristö sekä matkailu. Jokainen kappale sisältää runsaasti mukaansatempaavia ja hauskoja keskustelutehtäviä, jotka soveltuvat osaksi arkipäiväisiä viestintätilanteita ja aktivoivat suullista kielitaitoa tehokkaasti. Lisäksi harjoitellaan englannin ääntämistä sekä kuuntelua.

Eurooppalaisessa viitekehyksessä Catching Up sijoittuu taitotasolle B1.

ISBN/GTIN: 978-951-1-34918-1
Hinta: 46,70€ alv. 10%
Hinta: 42,45€ alv. 0%

Osta

Otso tuo äänet oppikirjaan

Otso-sovellus yhdessä oppikirjan kanssa avaa opiskelijan käyttöön Catching Up -oppikirjan äänitetyt kappaletekstit. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Oppikirjailijat

Eeva Mortazavi

Sanna Saarinen

Rebecca von Bonsdorff