Painettu
Digi
Otso-sovellus

Everyday English 1

Everyday English 1 on englannin alkeisoppikirja aikuisopetukseen. Se on jatkoa saman sarjan Starter-kirjalle, mutta soveltuu myös aloituskirjaksi opiskelijoille, jotka ovat jo joskus opiskelleet englannin alkeita, mutta kaipaavat niiden kertausta.

Katso kaikki tuoteperheen osat

Everyday English 1 -tuoteperhe

Everyday English 1 on englannin alkeisoppikirja aikuisopetukseen. Se on jatkoa saman sarjan Starter-kirjalle, mutta soveltuu myös aloituskirjaksi opiskelijoille, jotka ovat joskus opiskelleet englannin alkeita, mutta kaipaavat kertausta. Kirjan aiheita ovat muun muassa perusasioiden kertominen itsestä ja työstä, vapaa-aika ja harrastukset, asuminen ja ruoka, tien kysyminen ja neuvominen sekä ravintolassa asioiminen.

Kirjan pääpaino on suullisen kielitaidon kehittämisessä ja keskusteluharjoitukset kannustavatkin käyttämään kieltä rohkeasti. Kirjan lukuisat harjoitukset kehittävät kielitaidon eri osa-alueita monipuolisesti. Kielen rakenteisiin tutustutaan selkeiden esimerkkien avulla.

Eurooppalaisessa viitekehyksessä kirja sijoittuu taitotasolle A1.

Everyday English 1 -oppikirjaa tukevia maksuttomia verkkotehtäviä voi käyttää Opettajan ja Opiskelijan digipisteiden Materiaalit-osiossa.

ISBN/GTIN: 978-951-1-46139-5
Hinta: 37,00€ alv. 10%
Hinta: 33,64€ alv. 0%

Osta

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Everyday English Starter

Everyday English Starter

Kirjan kansikuva: Everyday English 1

Everyday English 1

Kirjan kansikuva: Everyday English 2

Everyday English 2

Kirjan kansikuva: Everyday English 3

Everyday English 3

Kirjan kansikuva: Everyday English 4

Everyday English 4

Kirjan kansikuva: Everyday English 5

Everyday English 5