Painettu
Digi
Otso-sovellus

Work Matters

Work Mattersin ajankohtaiset tekstit tutustuttavat opiskelijan työelämän kieleen ja sanastoon. Teemoina ovat mm. yrityksen toiminta ja yrityskulttuuri, online-viestintä, työnhaku, työelämän paineet, kestävä kehitys.

Tutustu oppimateriaaliin

Katso Work Matters -webinaaritallenne ja tutustu sisältöihin! Tallenteella oppikirjailijat esittelevät oppikirjaa ja antavat käyttövinkkejä.

Katso webinaari

Work Matters -tuoteperhe

Work Mattersin ajankohtaiset tekstit tutustuttavat opiskelijan työelämän kieleen ja sanastoon. Teemoina ovat mm. yrityksen toiminta ja yrityskulttuuri, online-viestintä, työnhaku, työelämän paineet, kestävä kehitys. Opiskelija harjaantuu kattavasti työelämän viestintään ja rohkaistuu käyttämään kieltä omassa elämässään. Uutta sanastoa, peruskielioppia ja kommunikointia opiskellaan monipuolisten harjoitusten avulla. Oppimateriaali sijoittuu taitotasolle B1–B2.

ISBN/GTIN: 978-951-1-41383-7
Hinta: 41,00€ alv. 10%
Hinta: 37,27€ alv. 0%

Osta

Otso tuo äänet oppikirjaan

Otso-sovellus yhdessä oppikirjan kanssa avaa opiskelijan käyttöön Work Matters oppikirjan äänitetyt kappaletekstit. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Oppikirjailijat

Nana Arjopalo

Rebecca von Bonsdorff

Christine Stevenage