Painettu
Digi
Otso-sovellus

Work Matters

Työelämän kielitaidolla on merkitystä! Work Mattersin ajankohtaiset tekstit tutustuttavat opiskelijan työelämän englannin kieleen ja sanastoon. Teemoina ovat mm. Teams-kokoukset, online-viestintä ja kestävä kehitys.

Otso tuo äänet oppikirjaan

Otso-sovellus yhdessä oppikirjan kanssa avaa opiskelijan käyttöön Work Matters oppikirjan äänitetyt kappaletekstit. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Work Matters -tuoteperhe

Work Mattersin ajankohtaiset tekstit tutustuttavat opiskelijan työelämän kieleen ja sanastoon. Teemoina ovat mm. yrityksen toiminta ja yrityskulttuuri, online-viestintä, työnhaku, työelämän paineet, kestävä kehitys. Opiskelija harjaantuu kattavasti työelämän viestintään ja rohkaistuu käyttämään kieltä omassa elämässään. Uutta sanastoa, peruskielioppia ja kommunikointia opiskellaan monipuolisten harjoitusten avulla. Oppimateriaali sijoittuu taitotasolle B1–B2.

ISBN/GTIN: 978-951-1-41383-7
Hinta: 42,30€ alv. 10%
Hinta: 38,45€ alv. 0%

Osta

Tutustu oppimateriaaliin

Katso Work Matters -webinaaritallenne ja tutustu sisältöihin! Tallenteella oppikirjailijat esittelevät oppikirjaa ja antavat käyttövinkkejä.

Katso webinaari

Oppikirjailijat

Nana Arjopalo

Rebecca von Bonsdorff

Christine Stevenage