Painettu
Digi
Otso-sovellus

Uudistettu Buenas Migas 1

Buenas Migas 1 on uudistettu käyttäjien toiveiden pohjalta! Oppikirjan tekstejä on lyhennetty, kappalesanastoja täydennetty ja kappaleiden rakenne on entistä selkeämpi. Harjoituksia on runsaammin, ja jokaisen uuden asian jälkeen tulee heti siihen liittyvät harjoitukset.

Täysin uutta ovat oppikirjaan liittyvät videot ja digitehtävät! Ne liittyvät kappaleiden aiheisiin, ja niissä esitellään opittuja asioita uudella, kivalla tavalla. Videoihin liittyy lisäksi tehtäviä, joita ryhmä voi tehdä yhdessä tunnilla. Opiskelijan digitehtävät sopivat kertaamiseen ja opittujen taitojen syventämiseen, vaikkapa mukavasti kotisohvalta käsin.

Katso tuoteperheen osat

Opiskelijan digitehtävät kertaamiseen ja lisäharjoitteluun

Innostavien Buenas Migas 1 digitehtävien avulla opiskelija voi harjoitella missä ja milloin vain oppikirjassa opetettuja asioita. Materiaali sisältää monipuolisia harjoituksia, joiden avulla on helppo kerrata ja syventää osaamistaan. Tehtäviin sisältyy myös 15 kivaa videota, jotka liittyvät kirjan kappaleiden aiheisiin.

Kokeile demoa

Monta hyvää syytä valita uudistettu Buenas Migas 1

Suositun espanjan sarjan ensimmäinen osa on uudistettu käyttäjien toiveita kuunnellen. Buenas Migas 1 palvelee mainiosti sekä uusia että vanhoja käyttäjiä ja ilahduttaa käytännönläheisillä, aikuisopiskelijaa kiinnostavilla aiheilla sekä luontevalla nykyespanjalla. Opiskelija oppii selviämään matkoilla arkisissa ja yksinkertaisissa viestintätilanteissa.

Lue lisää

Kurkkaa kirjan sisään

Videolla Buenas Migas -oppikirjailijat esittelevät esimerkkien kautta oppikirjan uudistuksia. Lopussa kurkistetaan oppikirjaa tukeviin videoihin, jotka löytyvät esitysmateriaalista ja digitehtävistä.

Otso itsenäisen opiskelun tukena

Otso-sovelluksen avulla voit kuunnella Uudistettu Buenas Migas 1 -oppikirjan kappaletekstejä ja harjoitella sanastoja. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Uudistettu Buenas Migas 1 -tuoteperhe

Buenas Migas 1 uudistui käyttäjien toiveiden pohjalta! Oppikirjan tekstejä on lyhennetty, kappalesanastoja täydennetty ja kappaleiden rakenne on entistä selkeämpi. Harjoituksia on runsaammin, erityisesti kommunikatiivisia pariharjoituksia, ja asiat kertaantuvat aiempaa enemmän. Kirja alkaa ¡Bienvenidos al mundo del español! -osiolla, joka johdattaa opiskelijan espanjan kieleen ja kulttuuriin. Kirjan aiheina ovat mm. itsestä, perheestä ja harrastuksista puhuminen, ravintolassa syöminen ja ostokset. Mielenkiintoiset kulttuuriosiot joka kappaleessa johdattavat espanjalaiseen elämäntapaan.

Buenas Migas on värikäs espanjan sarja aikuisopiskelijoille työväen- ja kansalaisopistoihin, kielikeskuksiin ja itseopiskeluun.

Huom! Buenas Migas 1 oppikirjan 1. painoksen s. 20 ristikossa on painovirhe. Korjatun ristikon voi ladata oheisesta painikkeesta. Oppikirjan 1. painoksesta puuttuvat ääntämissivut voi ladata oheisesta painikkeesta.

ISBN/GTIN: 978-951-1-47541-5
Hinta: 48,70€ alv. 10%
Hinta: 44,27€ alv. 0%

Osta

Katso webinaari

Katso Uudistettu Buenas Migas 1 -webinaaritallenne ja tutustu sisältöihin! Tallenteella oppikirjailijat esittelevät oppikirjaa ja antavat käyttövinkkejä.

Katso tallenne

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Uudistettu Buenas Migas 1

Uudistettu Buenas Migas 1

Kirjan kansikuva: Uudistettu Buenas Migas 2

Uudistettu Buenas Migas 2

Kirjan kansikuva: Uudistettu Buenas Migas 3

Uudistettu Buenas Migas 3

Kirjan kansikuva: Uudistettu Buenas Migas 4

Uudistettu Buenas Migas 4

Kirjan kansikuva: Buenas Migas 1

Buenas Migas 1

Kirjan kansikuva: Buenas Migas 2

Buenas Migas 2

Kirjan kansikuva: Buenas Migas 3

Buenas Migas 3