Painettu
Digi
Otso-sovellus

Uudistettu Buenas Migas 1

Buenas Migas 1 on uudistettu käyttäjien toiveiden pohjalta! Oppikirjan tekstejä on lyhennetty, kappalesanastoja täydennetty ja kappaleiden rakenne on entistä selkeämpi.

Katso tuoteperheen osat

Selkeämpi ja runsaampi oppimateriaali

  • Oppikirjan kappaleiden tekstejä on lyhennetty ja helpotettu sekä kappalesanastoja täydennetty.
  • Kappaleiden rakenne on entistä selkeämpi ja erityisesti kuunteluharjoituksia on nyt runsaammin.
  • Kappaleet on helppo opettaa ja opiskella, koska jokaisen uuden asian jälkeen tulee heti siihen liittyvät harjoitukset.
  • Ääntäminen opetetaan alussa systemaattisesti.
  • Kirja alkaa ¡Bienvenidos al mundo del español! -osiolla, jonka avulla on mukava aloittaa espanjan opiskelu.

Täysin uutta videot ja digitehtävät

Uudistetun oppikirjan jokaiseen kappaleeseen liittyy lyhyt video! Videoiden avulla opiskelijat tulevat tutuksi erilaisten viestintätilanteiden kanssa. Ne liittyvät kappaleiden aiheisiin, ja niissä esitellään opittuja asioita uudella, kivalla tavalla. Videoihin liittyy lisäksi tehtäviä, joita ryhmä voi tehdä yhdessä tunnilla.

Videoita on yhteensä 15, ja mukana on myös Espanjassa kuvattua autenttista materiaalia. Videot löytyvät esitysmateriaalin Opettajalle-osiosta sekä opiskelijan digitehtävistä.

Oppikirjaa tukevat innostavat opiskelijan digitehtävät, joita opiskelijat voivat käyttää kertaamiseen helposti ja mukavasti vaikkapa kotisohvalta käsin. Digitehtävät sopivat kertaamiseen ja opittujen taitojen syventämiseen.

Uutta Otsossa!

Uudistettua Buenas Migas 1 -oppikirjaa täydentävä Otso-sovellus sisältää äänitettyjen kappaletekstien lisäksi sanasto- ja fraasiharjoituksia. Harjoitukset tulevat esiin sivuja skannaamalla, samaan tapaan kuin kappaletekstien äänet. Sanastoa voi harjoitella kahdella eri tavalla: piilottamalla ja näyttämällä sanat sekä kääntökorttien avulla. Sanastoharjoitukset sopivat loistavasti opiskelijan itsenäisen opiskelun tueksi!

Kurkkaa kirjan sisään

Videolla Buenas Migas -oppikirjailijat esittelevät esimerkkien kautta oppikirjan uudistuksia. Lopussa kurkistetaan oppikirjaa tukeviin videoihin, jotka löytyvät esitysmateriaalista.

Uudistettu Buenas Migas 1 -tuoteperhe

Buenas Migas 1 uudistui käyttäjien toiveiden pohjalta! Oppikirjan tekstejä on lyhennetty, kappalesanastoja täydennetty ja kappaleiden rakenne on entistä selkeämpi. Harjoituksia on runsaammin, erityisesti kommunikatiivisia pariharjoituksia, ja asiat kertaantuvat aiempaa enemmän. Kirja alkaa ¡Bienvenidos al mundo del español! -osiolla, joka johdattaa opiskelijan espanjan kieleen ja kulttuuriin. Kirjan aiheina ovat mm. itsestä, perheestä ja harrastuksista puhuminen, ravintolassa syöminen ja ostokset. Mielenkiintoiset kulttuuriosiot joka kappaleessa johdattavat espanjalaiseen elämäntapaan. Buenas Migas on värikäs espanjan sarja aikuisopiskelijoille työväen- ja kansalaisopistoihin, kielikeskuksiin ja itseopiskeluun.

Huom! Buenas Migas 1 oppikirjan 1. painoksen s. 20 ristikossa on painovirhe. Korjatun ristikon voi ladata oheisesta painikkeesta. Oppikirjan 1. painoksesta puuttuvat ääntämissivut voi ladata oheisesta painikkeesta.

ISBN/GTIN: 978-951-1-47541-5
Hinta: 47,20€ alv. 10%
Hinta: 42,91€ alv. 0%

Osta

Katso webinaari

Katso Uudistettu Buenas Migas 1 -webinaaritallenne ja tutustu sisältöihin! Tallenteella oppikirjailijat esittelevät oppikirjaa ja antavat käyttövinkkejä.

Katso tallenne

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Buenas Migas 1

Buenas Migas 1

Kirjan kansikuva: Buenas Migas 2

Buenas Migas 2

Kirjan kansikuva: Buenas Migas 3

Buenas Migas 3