Painettu
Digi
Otso-sovellus

In viaggio

Matkailuitalian oppikirja In viaggio tutustuttaa kieleen ja kulttuuriin. Värikkään kirjan matkassa opiskellaan reissussa tarvittavaa kielitaitoa ja fraaseja, ja kirja on helppo ottaa matkalle mukaan.

Katso tuoteperhe

In viaggio – Itseopiskelijan ohjeet

In viaggion avulla opit asioimaan sujuvasti niin hotellissa kuin ravintolassakin, tekemään ostoksia, kysymään tietä ja hankkimaan lippuja eri tapahtumiin. Oppikirjailijat kertovat, kuinka itseopiskelija voi hyödyntää In viaggio -oppimateriaalia.

Lue vinkit

Otso itsenäisen opiskelun tukena

Otso-sovelluksen avulla voit kuunnella In viaggio -oppikirjan kappaletekstejä ja harjoitella sanastoja. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

In viaggio -tuoteperhe

Matkailijan tarpeisiin suunnattu In viaggio -oppikirja tutustuttaa italian kieleen ja kulttuuriin. Kirjan johdolla ensikertalainenkin oppii ja uskaltaa käyttää kieltä.

Käytännönläheinen oppikirja etenee matkaoppaan tavoin suunnittelusta matkan eri vaiheisiin. Matkakohteessa käydään ravintolassa ja ostoksilla, tutustutaan kulttuurikohteisiin ja vietetään vapaa-aikaa. Runsaat keskusteluharjoitukset ja kulttuuritekstit innostavat kielenopiskelun pariin. Kirjan takaosasta löytyvä kielioppi tukee kielen omaksumista ennen matkaa ja matkan aikana. Värikäs ulkoasu houkuttelee tarttumaan kirjaan ja motivoi opiskelemaan.

Eurooppalaisessa viitekehyksessä In viaggio sijoittuu taitotasolle A1. Materiaali soveltuu ohjattujen alkeiskurssien lisäksi erinomaisesti myös kertaamiseen ja itseopiskeluun.

ISBN/GTIN: 978-951-1-34010-2
Hinta: 35,10€ alv. 10%
Hinta: 31,91€ alv. 0%

Osta

Oppikirjailijat kertovat

Webinaaritallenteella In viaggio -oppikirjailijat esittelevät oppikirjan sisältöjä.

Katso webinaaritallenne

Kielitaito matkalle mukaan

Nyt voi opiskella espanjaa ja italiaa nimenomaan matkailijalle suunniteltujen oppikirjojen avulla.

Lue artikkeli

Oppikirjailijat

Tarja Bellaveglia

Enrico Di Nardo

Sirpa Kärkkäinen

Melania Messina