Painettu
Digi
Otso-sovellus

Italiano per passione

Italiano per passione on aikuisille suunnattu jatkotason oppikirja, jonka tekstit vievät opiskelijan monipuoliselle matkalle Italian kieleen, kulttuuriin, historiaan ja nykypäivään.

Vinkkejä Italiano per passione -kirjasta, mukana etäopetusvinkit

Italiano per passione -oppikirjailijat antavat vinkkejä italian opetukseen:

– opetusvinkit kirjan käyttäjille
– oppitunnille sopiva tehtävä kirjaan tutustuvalle
– etäopetusvinkkejä kaikille italian opettajille

Poimi vinkit

Italiano per passione -tuoteperhe

Italiano per passione on aikuisille suunnattu jatkotason oppikirja, jonka tekstit vievät opiskelijan monipuoliselle matkalle Italian kieleen, kulttuuriin, historiaan ja nykypäivään. Tekstit ja kuuntelut sisältävät sekä asiatekstejä että nykypäivän puhekieltä. Kirjan avulla opiskelija kehittää kaikkia kielitaidon osa-alueita, suullista harjoittelua on paljon. Kieliopilliset kokonaisuudet on jaettu useampaan kappaleeseen. Oppikirja tarjoaa opiskelijalle paljon tekemistä italian kielellä: luettavaa, kuunneltavaa ja sekä kirjallisia että suullisia harjoituksia. Oppimateriaali soveltuu niin korkeakoulujen kuin vapaan sivistystyön kursseille sekä itseopiskeluun. Eurooppalaisessa viitekehyksessä Italiano per passione sijoittuu taitotasolle B1.

ISBN/GTIN: 978-951-1-33422-4
Hinta: 41,55€ alv. 0%
Hinta: 45,70€ alv. 10%

Osta

Otso tuo äänet oppikirjaan

Otso-sovellus yhdessä oppikirjan kanssa avaa opiskelijan käyttöön Italiano per passione -oppikirjan äänitetyt kappaletekstit. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Oppikirjailijat

Ciro Imperato

Katri Kuusela

Sari Meurman