Painettu
Digi
Otso-sovellus

Angenehm

Angenehm on uusi ja eloisa jatkotason oppimateriaali kaikille, jotka haluavat kerrata ja kehittää saksan kielitaitoaan. Oppimateriaali sisältää aikuisopiskelijaa kiinnostavia aiheita, ja kommunikatiivisuus on mukana vahvasti. Angenehm johdattaa sujuvaan kielitaitoon!

Angenehm johdattaa sujuvaan kielitaitoon

  • Opiskelija saa puhua saksaa enemmän kuin koskaan aiemmin – keskustelua tuetaan vihjein ja apusanoin
  • Kirja esittelee saksankielisiä maita ja niiden eroja uudenlaisista näkökulmista, sanastollisia eroja unohtamatta
  • Mukana perinteisiä saksalaisia aiheita, historiaa sekä moderneja teemoja (esim. sähköauto ja kestävä kehitys)
  • Sopii Freut mich ja Hallo-sarjojen jatkoksi

Angenehmia on kiva opettaa

  • Jatkotason oppikirja soveltuu niin tavallisille kursseille kuin kertaus- ja keskustelukursseille
  • Vapaa-ajan saksaa ja työelämässä tarvittavia aiheita on mukana sopivassa suhteessa
  • Sisältää erilaisia tekstityyppejä, tukisanastoa ja runsaasti harjoituksia – varsinaisten keskustelutehtävien lisäksi lähes kaikissa harjoituksissa on myös suullinen osio
  • Hyvät materiaalit helpottavat opettajan työtä: opettajan materiaalissa ohjeet ja suunnitelmat osaamisperusteisuutta varten

Oppikirjailijat kertovat

Webinaaritallenteella oppikirjailijat Sabine Grasz ja Pauli Kudel kertovat  Angenehm-oppikirjasta ja antavat vinkkejä sen käyttöön. Tutustu innostaviin sisältöihin oppikirjailijoiden johdolla!

Katso webinaari

”Angenehm on kokonaisuutena hyvin selkeä, innostava ja monipuolinen ja keskittyy olennaisiin teemoihin, sanaston alueisiin ja rakenteisiin.”

Pia Pihlanto, FM, saksan ja ruotsin opettaja, Tampereen työväenopisto

Kokeile kirjan tehtävää oppitunnilla!

Angenehm-oppikirjan keskiössä on puhuminen. Niinpä usein kirjallinenkin tehtävä jatkuu suullisella harjoituksella, jonka avulla tehtävä mukautuu vielä keskusteluharjoitukseksi.

Kappaleessa 4 Frühling in Wien wieniläinen Lena Horvath keskustelee ystävänsä kanssa, miksi Wienissä on niin hyvä elää. Tehtävässä 9 hän kertoo päivästään. Tehtävässä harjoitellaan rakenteita ja sanastoa, joita opiskelija tarvitsee omasta arjesta kertomiseen. Tässäkin tehtävässä on lopussa opiskelijoita aktivoiva puhumisosio.

Lataa tehtävä

Angenehm – Keskiössä aikuisopiskelijan tarpeet ja kommunikatiivisuus

Uuden oppikirjan tekoprosessiin kuuluu aina paljon suunnittelua, konseptointia ja ideointia. Nyt Angenehm-oppikirjailijat Sabine Grasz ja Pauli Kudel kertovat aatoksiaan ja taustoja kulissien takana.

Lue artikkeli

Angenehm-tuoteperhe

Tervetuloa keskustelemaan, kertaamaan ja tutustumaan saksankieliseen maailmaan! Angenehm on uusi inspiroiva oppimateriaali kaikille, jotka haluavat kehittää saksan perustaitojaan. Runsaiden suullisten harjoitusten avulla opiskelija oppii käyttämään kieltä aktiivisesti.

Kirjassa kerrataan peruskielioppia ja syvennetään osaamista haastavampiin rakenteisiin.

Angenehm on jatkotason (B1.1–B1.2.) oppikirja ja se sopii Hallo! ja Freut Mich -sarjojen jälkeen jatko-, kertaus- ja keskustelukursseille.

Saksa, Itävalta ja Sveitsi tulevat tutuksi siellä asuvien henkilöhahmojen kautta. Kirja esittelee saksankielisiä maita ja niiden eroja raikkaasti, sanastollisia eroja unohtamatta, uudenlaisista näkökulmista, kuten hyvä elämä Wienissä, vierailu Autostadt-teemapuistoon, juuston valmistus Sveitsissä.

ISBN/GTIN: 978-951-1-47372-5
Hinta: 41,00€ alv. 10%
Hinta: 37,27€ alv. 0%

Osta

Oppikirjailijat

Sabine Grasz

Pauli Kudel