Painettu
Digi
Otso-sovellus

Alku 1

Alku 1 on aikuisten perusopetuksen alkuvaiheen suomen kielen oppikirja, joka kattaa OPS:n kurssit As21-As29. Kirjan teksteissä ja tehtävissä käsitellään opiskelijan arkielämän kannalta keskeisiä tilanteita ja olennaista sanastoa.

Oppikirjaa tukee erillinen harjoituskirja, joka sisältää alaspäin eriyttävää materiaalia. Harjoituskirjaa käytetään oppikirjan rinnalla.

Tulossa kesäkuussa 2024!

Alku 1 -tuoteperhe

Alku 1 on aikuisten perusopetuksen alkuvaiheen suomen kielen oppikirja, joka kattaa OPS:n kurssit As21-As29. Kirjassa käsitellään kurssien sisällöt järjestyksessä niin, että yksi kirjan kappale vastaa yhtä opetussuunnitelman kurssia. Aiheita ovat esimerkiksi asuminen, terveys ja työelämä. Kirjan teksteissä ja tehtävissä käsitellään opiskelijan arkielämän kannalta keskeisiä tilanteita ja olennaista sanastoa. Kappaleiden kuvasanastot tukevat oppimista, ja runsaslukuiset harjoitukset mahdollistavat myös opitun kertaamisen. Kirjassa opiskelija tutustutetaan erilaisiin teksteihin ja tekstilajeihin, ja kielen rakenteita esitetään niille luontaisissa asiayhteyksissä.

ISBN/GTIN: 978-951-1-43377-4

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Alku 2

Alku 2