Painettu
Digi
Otso-sovellus

Alku 1

Alku 1 on aikuisten perusopetuksen alkuvaiheen suomen kielen oppikirja, joka kattaa OPS:n kurssit As21-As29. Kirjan teksteissä ja tehtävissä käsitellään opiskelijan arkielämän kannalta keskeisiä tilanteita ja olennaista sanastoa.

Oppikirjaa tukee erillinen harjoituskirja, joka sisältää alaspäin eriyttävää materiaalia. Harjoituskirjaa käytetään oppikirjan rinnalla.

Tulossa kesäkuussa 2024!

Kokeile Alku 1 -tehtäviä!

Alku 1 kirjan perusajatus on, että kieli- ja perustaitoja harjoitellaan ja kehitetään rinnakkain. Muiden oppiaineiden sisältöjä ujutetaan mukaan jokaiseen kappaleeseen ja näin luodaan parempi pohja päättövaiheen opiskelulle.

Kokeile tästä oppikirjan tehtäviä, joissa ensin etsitään tietoa Suomen kaupungeista tietokoneella tai puhelimella ja sijoitetaan kaupungit Suomen kartalle. Sitten mietitään etäisyyksiä ja matkaan menevää aikaa. Tässä tehtävässä käytetään myös puhelimen karttasovellusta. Seuraavassa tehtävässä luetaan juna-aseman laiturin näyttöä ja harjoitellaan näytöllä olevan informaation tulkitsemista ja kielellistämistä. Tehtävässä 21 avataan vaikeita matkustamiseen liittyviä käsitteitä yhdistämällä.

Lataa tehtävät

Alku 1 -tuoteperhe

Alku 1 on aikuisten perusopetuksen alkuvaiheen suomen kielen oppikirja, joka kattaa OPS:n kurssit As21-As29. Kirjassa käsitellään kurssien sisällöt järjestyksessä niin, että yksi kirjan kappale vastaa yhtä opetussuunnitelman kurssia. Aiheita ovat esimerkiksi asuminen, terveys ja työelämä. Kirjan teksteissä ja tehtävissä käsitellään opiskelijan arkielämän kannalta keskeisiä tilanteita ja olennaista sanastoa. Kappaleiden kuvasanastot tukevat oppimista, ja runsaslukuiset harjoitukset mahdollistavat myös opitun kertaamisen. Kirjassa opiskelija tutustutetaan erilaisiin teksteihin ja tekstilajeihin, ja kielen rakenteita esitetään niille luontaisissa asiayhteyksissä.

ISBN/GTIN: 978-951-1-43377-4
Hinta: 41,00€ alv. 10%
Hinta: 37,27€ alv. 0%

Osta

Sarjan muut osat

Kirjan kansikuva: Alku 1

Alku 1

Kirjan kansikuva: Alku 2

Alku 2