Painettu
Otso-sovellus

Kokataan suomeksi!

Kokataan suomeksi! on ravintola-alalla opiskeleville maahanmuuttajille suunnattu suomen kielen oppikirja. Se sijoittuu taitotasoille A2-B1.

Kokataan suomeksi! -tuoteperhe

Kokataan suomeksi! on ravintola-alalla opiskeleville maahanmuuttajille suunnattu suomen kielen oppikirja. Kirja on suunniteltu ensisijaisesti kokiksi opiskeleville, mutta sopii myös tarjoilijaopiskelijoille.

Kirjan avulla opiskelija tutustuu ravintola-alan ammattisanastoon ja alalla tarpeellisiin kielen rakenteisiin, sekä harjoittelee suomeksi erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Opiskelija oppii muun muassa raaka-aineiden ja työvälineiden nimiä sekä ruoanlaittomenetelmiä. Lisäksi mukana on runsaasti tietoa oikeasta työhygieniasta ja erityisruokavalioista. Tekstien ja tehtävien taso vaihtelee, joten mukana on runsaasti eriyttävää materiaalia. Esimerkiksi joistain kuunteluista on nopeampi ja hitaampi versio.

Kirja sijoittuu eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoille A2–B1.

ISBN/GTIN: 978-951-1-35576-2
Hinta: 44,70€ alv. 10%
Hinta: 40,64€ alv. 0%

Osta

Otso tuo äänet oppikirjaan

Otso-sovellus yhdessä oppikirjan kanssa avaa opiskelijan käyttöön Kokataan suomeksi! -oppikirjan äänitetyt kappaletekstit. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Oppikirjailija

Julia Kemppinen