Painettu
Otso-sovellus

Sainpas sanottua

Sainpas sanottua innostaa keskustelemaan oppijalle tärkeistä aiheista. Oppikirja sopii suomen kielen keskustelukursseille taitotasoille A2-B1.

Katso kaikki tuoteperheen osat

Ilon kautta epämukavuusalueelle – näin rohkaiset suullisen kielitaidon käyttöön

Suullinen kielitaito on yksi kielenopetuksen tärkeimmistä osa-alueista. Suomen kielen opettajat ja Sainpas sanottua -oppimateriaalin tekijät Hanna Paloneva ja Sirpa Häggblom kertovat, kuinka uuden kielen oppijoita voi rohkaista käyttämään suullista kielitaitoaan ja jakavat omia vinkkejään oppitunneille.

Lue artikkeli

Sainpas sanottua -tuoteperhe

Sainpas sanottua on suomen kielen keskusteluoppikirja nuorille ja aikuisille. Kirja innostaa keskustelemaan oppijalle tärkeistä aiheista, kuten harrastuksista, työstä, ihmissuhteista ja mediasta. Mukana on runsaasti keskustelu-, kuuntelu- ja ääntämistehtäviä. Joka kappaleen lopussa on myös seuraavaa kappaletta pohjustava orientaatiotehtävä.

Oppijaa kannustetaan keskustelemaan eri tavoin: kysymyksin, tekstein ja kuvin. Tehtävät vähentävät puheen tuottamiseen liittyvää jännitystä ja lisäävät rohkeutta keskustella suomeksi erilaisista aiheista.

Sainpas sanottua sopii kaikille suomen kielen kursseille, joilla halutaan kehittää oppijoiden keskustelu- ja vuorovaikutustaitoja. Kirja sijoittuu eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoille A2–B1.

ISBN/GTIN: 978-951-1-33407-1
Hinta: 47,70€ alv. 10%
Hinta: 43,36€ alv. 0%

Osta

Otso tuo äänet oppikirjaan

Otso-sovellus yhdessä oppikirjan kanssa avaa opiskelijan käyttöön Sainpas sanottua -oppikirjan äänitetyt kappaletekstit. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Oppikirjailijat

Sirpa Häggblom

Hanna Paloneva