Joko olet tutustunut opettajan esitysmateriaaliin? Katso video!
Artikkeli8.7.2019

Joko olet tutustunut opettajan esitysmateriaaliin? Katso video!

Esitysmateriaali on uudenlainen digituote opettajan työn tueksi. Opetusta elävöittävä digitaalinen aineisto sisältää painetun kirjan klikattavat ratkaisut, äänitiedostot ja runsaasti lisämateriaalia, joka tuo joustoa eri tuntimääriin.

Nyt voit tutustua esitysmateriaalien käyttöön ja ominaisuuksiin katsomalla alla olevan esittelyvideon. Videolla havainnollistetaan esitysmateriaalien käyttöä ¡Perfecto! 1 esitysmateriaalin avulla, mutta kaikki Finn Lecturan esitysmateriaalit noudattavat samaa rakennetta. Materiaalien välillä voi olla pieniä eroja esimerkiksi lisämateriaalien määrässä.

Saatavilla olevat esitysmateriaalit:

Syksyn 2019 aikana tulossa olevat esitysmateriaalit:

  • Si parte! 1
  • Chez Olivier 1
Artikkeli21.10.2019

Kielenoppijan tarina: Näin Espanjasta tullut Jaime oppi puhumaan sujuvaa suomea

Uutinen30.9.2019

Suomen mestarin verkkoäänitteet ovat siirtyneet

Uutiskirje25.9.2019

Finn Lecturan syyskuun uutiskirje