Joko olet tutustunut opettajan esitysmateriaaliin? Katso video!
Artikkeli8.7.2019

Joko olet tutustunut opettajan esitysmateriaaliin? Katso video!

Esitysmateriaali on uudenlainen digituote opettajan työn tueksi. Opetusta elävöittävä digitaalinen aineisto sisältää painetun kirjan klikattavat ratkaisut, äänitiedostot ja runsaasti lisämateriaalia, joka tuo joustoa eri tuntimääriin.

Nyt voit tutustua esitysmateriaalien käyttöön ja ominaisuuksiin katsomalla alla olevan esittelyvideon. Videolla havainnollistetaan esitysmateriaalien käyttöä ¡Perfecto! 1 esitysmateriaalin avulla, mutta kaikki Finn Lecturan esitysmateriaalit noudattavat samaa rakennetta. Materiaalien välillä voi olla pieniä eroja esimerkiksi lisämateriaalien määrässä.

Saatavilla olevat esitysmateriaalit:

Syksyn 2019 aikana tulossa olevat esitysmateriaalit:

  • Everyday English 1
  • Si parte! 1
  • Hallo! 1
  • Chez Olivier 1
  • Buenas Migas 1
  • Freut mich 2
Uutinen8.7.2019

Asiakaspalvelu suljettu 8.7.–19.7.2019

Uutiskirje2.7.2019

Finn Lecturan kesä-heinäkuun uutiskirje

Uutinen1.7.2019

Digioppimateriaalien verolliset hinnat laskivat 1.7.2019