Opettajan digipiste

Rekisteröityminen Opettajan digipisteeseen

Ensimmäisellä käyttökerralla opettajan tulee rekisteröityä Opettajan digipisteeseen osoitteessa https://opettaja.finnlectura.fi/register

Kirjoita lomakkeeseen tietosi ja napsauta Rekisteröidy-painiketta. Oppilaitoksesi ylläpitäjä vahvistaa sinut oppilaitoksesi opettajalistalle. Ylläpitäjiä ovat esimerkiksi rehtorit ja koulusihteerit. Saat sähköpostiisi tiedon, kun rekisteröitymisesi on vahvistettu.

Jos oppilaitoslistalta ei löydy oppilaitosta, jossa opetat, ole yhteydessä Finn Lecturan asiakaspalveluun: info@finnlectura.fi

Jos ylläpitäjä on jo valmiiksi lisännyt tietosi Opettajan digipisteessä oppilaitoksen opettajalistaan, käy itse myös rekisteröitymässä ja sen jälkeen vahvista rekisteröityminen sähköpostiisi saaman viestin kautta. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt Opettajan digipisteeseen, kirjaudu sisään luomillasi tunnuksilla osoitteessa https://opettaja.finnlectura.fi/.

Finn Lecturan Opettajan digipiste ja Otavan Opepalvelu toimivat yhteistyössä. Mikäli olet jo Opepalvelun käyttäjä, kirjaudu Opettajan digipisteeseen Opepalvelun tunnuksilla.

Katso Opettajan digipisteen käyttöohjeet.