Painettu
Digi
Otso-sovellus

¡Avanzamos!

Aikuisopiskelijoille suunnattu jatkotason oppimateriaali, jonka avulla edetään espanjan kielen opinnoissa. Oppikirjassa tutustutaan espanjankielisten maiden historiaan ja kulttuuriin sekä nykypäivän elämään ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin.

¡Avanzamos! Vinkkejä espanjan jatko-opiskeluun

Espanjan jatko-oppikirjan aiheet syventävät espanjankielisten maiden tuntemusta. ¡Avanzamos! käsittelee historiaa, kulttuuria, yhteiskunnallisia kysymyksiä ja nykypäivän elämää innostavasti. Opiskelijan keskustelutaidot kehittyvät, arkikieliset dialogit opettavat käytännön espanjaa ja sanavarasto laajenee mukavasti. Kokeile tehtäviä oppitunnilla!

Poimi tehtävävinkit

¡Avanzamos!-tuoteperhe

¡Avanzamos! on aikuisopiskelijoille suunnattu espanjan kielen oppimateriaali, jonka tavoitteena on kehittää opiskelijan itsenäisiä keskustelutaitoja, laajentaa sanavarastoa ja harjoittaa sekä uusia että opittuja kielioppiasioita.

Oppikirjassa tutustutaan espanjankielisten maiden historiaan ja kulttuuriin sekä nykypäivän elämään ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Oppikirja sijoittuu taitotasolle B1–B2.

Huom! ¡Avanzamos!-oppikirjan (1. painos) sivulla 95 kappaleen 7 tekstissä on painovirheen vuoksi ylimääräistä tekstiä riveillä 4-8. Voit ladata korjatut sivut oikeanpuoleisesta painikkeesta.

ISBN/GTIN: 978-951-1-35303-4
Hinta: 46,10€ alv. 10%
Hinta: 41,91€ alv. 0%

Osta

Otso itsenäisen opiskelun tukena

Otso-sovelluksen avulla voit kuunnella ¡Avanzamos!-oppikirjan kappaletekstejä ja harjoitella sanastoja. Helppokäyttöisen Otson voi ladata mobiililaitteeseen sovelluskaupasta maksutta. Lataa sovellus ja kokeile!

Tutustu Otsoon

Oppikirjailijat

Minna Intke Hernández

Kimmo Kontturi

Marjaana Kuokkanen-Kekki

Katri Palmujoki