Everyday English Englantia aikuisille

Everyday English on uusi, innostava englannin oppi­materiaali­sarja aikuisille. Alkeista lähtevä kirjasarja johdattaa opiskelijan lähes kaikkialla puhutun maailman­kielen opintoihin motivoivalla ja käytännön­läheisellä tavalla.

Kirja­sarjan kommunikatiivinen lähestymistapa tukee kielitaidon kehittymistä tilanteissa, joissa opiskelija tavallisimmin tarvitsee englannin kieltä. Mukaansatempaavat keskusteluharjoitukset kannustavat opiskelijaa käyttämään kieltä rohkeasti sekä ulkomailla että kotimaassa. Oppimateriaalin tekstit ja sanastot pohjautuvat arkielämän kielenkäyttötilanteisiin. Lukuisat harjoitukset kehittävät kielitaidon eri osa-alueita monipuolisesti.

Everyday English -sarjan parissa opiskelija huomaa, että tärkeintä on puhua rohkeasti ja tulla ymmärretyksi!

Oheismateriaalit

Verkkomateriaalit

Verkkoharjoitukset

Verkkoharjoitukset on tarkoitettu täydentämään oppikirjojen kappaleiden harjoituksia ja ne soveltuvat hyvin opiskelijan kotona tapahtuvan itseopiskelun välineiksi. Harjoituksia voi käyttää myös mahdollisuuksien mukaan opetustilanteissa.

Harjoitukset noudattavat kirjan aihepiirejä ja niissä kerrataan kappaleiden keskeistä sanastoa ja rakenteita sekä harjoitellaan arkielämän fraaseja ja kuullun ymmärtämistä.

Jokaiselle Everyday English -oppimateriaalisarjan kirjalle on omat harjoituksensa, jotka on jaoteltu niin, että jokaista kirjan kappaletta kohden on 6–9 harjoitusta. Ne koostuvat täydennys-, yhdistely-, luokittelu-, kirjoitus-, monivalinta- ja kuuntelutehtävistä.

Siirry Everyday English Starter -verkkoharjoituksiin ➞

Siirry Everyday English 1 -verkkoharjoituksiin ➞

Siirry Everyday English 2 -verkkoharjoituksiin ➞

Siirry Everyday English 3 -verkkoharjoituksiin ➞

Tekijät

Anni Holopainen

Christine Silventoinen

Hannele Ylönen